Vartsalan ja Tupurin tontit varattavana

Salon kaupunki asettaa varattavaksi uusia tontteja 5.10. - 25.10.2015 väliseksi ajaksi. Varausehtojen mukaan yritys tai ruokakunta voi jättää ainoastaan yhden hakemuksen/alue.Uusista tonteista viisi sijaitsee Halikon Vartsalassa ja kaksi Tupurissa.

Vartsalan tontit

Vartsalan tonteista kaksi sijaitsee entisen saharakennuksen välittömässä läheisyydessä ja ne ovat pinta-alaltaan yli 3000 m². Näille tonteille voi rakentaa joko omakotitalon tai paritalon. Muut kolme tonttia sijaitsevat lähempänä Vartsalan venerantaa Kaninkolantien varrella. Näiden tonttien etupuolella on iso puistoalue. Vartsalan tonttien tarkempiin tietoihin pääset tutustumaan karttapalvelun kautta.

Vartsala tontit.jpg

Tupurin tontit

Suositulta Tupurin alueelta on vapautunut varattavaksi kaksi omakotitalotonttia. Toinen tonteista sijaitsee aivan päiväkodin vieressä ja toinen Haulikadun päässä. Haulikadun tontille tulee rakentaa 2-kerroksinen asuinrakennus. Ajokadun tontille on mahdollista rakentaa joko 1-, 1½- tai 2-kerroksinen asuinrakennus. Tonttien sijainti ja muut tarkemmat tiedot löytyvät karttapalvelustamme.

Varausten tekeminen

Tonttien varaukset tehdään karttapalvelun sähköisen varausjärjestelmän avulla. Varauksen jättämiseksi asiakkaan tulee rekisteröityä karttapalvelun käyttäjäksi ja tähän hän tarvitsee voimassaolevan sähköpostiosoitteen. Varsinaisen varauksen täyttämisen yhteydessä asiakas voi tunnistautua esim. omilla verkkopankkitunnuksilla. Ohjeet palvelun käyttämiseen löydät täältä. Varauksen voi tehdä myös toimittamalla varauslomakkeen 25.10.2015 mennessä Halikon virastotalolle.

Lisätiedot

Tontit karttapalvelussa, perustiedot

Vartsalan tontit
Tupurin tontit

Tonttiesitteet ja määräykset

Vartsalan tontit
Tupurin tontit

Muu materiaali

Varausehdot
Varausjärjestelmän käyttöohje

Yhteystiedot

Tonttipalvelut

Tonttipalveluinsinööri
Mikko Aaltonen
02-778 5402
mikko.aaltonen@salo.fi

Maankäyttösihteeri
Ritva Luotio-Ylitalo
02-778 5416
ritva.luotio-ylitalo@salo.fi

Maankäyttösihteeri
Laura Laakso
02-778 5417
laura.laakso@salo.fi

Käyntiosoite:
Hornintie 2-4, Halikko

Postiosoite:
PL 77, 24101