Saloon.fi.jpg
salon-kaukolampo-106x89.jpgsalon-vesi-106x89.jpg
salon-karttap-106x89.jpgyrityssalo-106x89.jpg
yritystontit-106x89.jpgkiinteistot-106x89.jpg
tontti-106x89.jpg
asiointitili_banneri_suomi.png
lupapiste.jpg

Salon kaupungin toimenpiteet Microsoftin suunnitellessa tuotekehitysyksikön lakkauttamista Salossa

(8.7. klo 19.00) Microsoft Corp. on tänään antamassaan tiedotteessa ilmoittanut suunnitelmistaan lopettaa toimintonsa Salossa. Tiedotteen mukaan yhtiö on aloittamassa asiaa koskevat yt-neuvottelut.


- Salon kannalta tänään julkaistut tiedot ovat erittäin dramaattisia. Jos Microsoftin suunnitelmat toteutuvat, Salossa päättyy yksi maamme menestyksekkäimmistä teollisuustarinoista, pahoittelee kaupunginjohtaja Antti Rantakokko. Lue lisää.

Kantatie 52 - Salon itäinen ohitustie

Kantatie 52 parantamishankkeessa Salon läpi kulkeva kantatien liikenne ohjataan pois kaupungin keskustasta. Uusi tieyhteys parantaa alueen maankäyttöä, elinkeinoelämän tarvitsemia yhteyksiä sekä liikenneturvallisuutta.

Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan uusi tieyhteys Salon kaupungin itäpuolelle noin 7,5 kilometrin matkalla.

Liikenneviraston ajantasainen hankesivusto löytyy täältä.

"Ankkalinna" sai seurakseen Salo Showroomin

(16.6.) Salon kaupungin toimesta on Salon Astrum-keskukseen, entisen Saloran pääkonttorin aulatiloihin rakentunut Salo Showroom. Näyttelykokonaisuus nostaa esille tämän päivän innovatiivisia salolaisia yrityksiä ja kertoo Salon vetovoimaisuudesta vuosisatojen saatossa. Salo Showroom luo puitteet, jossa kuka tahansa voi kertoa oman Salo-tarinansa.Lue lisää.

Salon kesässä tapahtuu

Kesä yhdessä Salossa

Tavataan jälleen Salo kylillä ja toreilla perinteisten kesätapahtumien merkeissä 5.7. alkaen. Lue lisää.

(28.5.)Suvisalon Iltatorit
Joka kesätorstai kesäkuusta elokuun loppuun Salon Iltatori täyttää torin sadoilla tori- ja kirpputorimyyjillä, tuhansilla ihmisillä ja iloisella puheensorinalla torin lukuisissa torikahviloissa. Tutustu kesän 2015 Iltatoriohjelmistoon.

Iltatorilta Torstaikierroksille - lauantaisin kävelykierroksille
Opastetut torstairetket tarjoavat elämyksiä kaikille aisteille. Kierroksille lähdetään Salon torilta klo 15. Lisätietoja.

Kesälauantaisin (6.6., 13.6., 27.6. - 29.8.) on mahdollisuus tutustua Saloon opastetusti kävelykierroksen muodossa - ilman ryhmää tai ennakkovarausta. Riittää, kun saavut paikalle. Kierroksille lähdetään Salon kaupungintalolta (Tehdaskatu 2) klo 10. Lue lisää.

Talouden sopeuttamisohjelma linjaa tulevia talousarvioita

Kaupunginvaltuuston 1.6. hyväksymä talouden sopeuttamisohjelma toimii kaupunginhallituksen ja lautakuntien strategisena linjauksena tulevien vuosien talousarvioiden laadinnassa.

Lopullinen ohjelma lukuineen on luettavissa täältä.


Yhteystiedot

Salon kaupunki
Käyntiosoite: Tehdaskatu 2,
Postiosoite: PL 77, 24101 SALO
Aukioloajat
Kaupungintalon palvelupiste
Alueelliset palvelupisteet

Kaupungintalon ja Halikon virastotalon ovet ovat suljettuina 15.5., 6.-26.7. ja 31.12.2015. Ko. aikoina henkilökunnan tavoittaa sähköpostitse, puhelimitse tai ajanvarauksella.

(02) 7781 (vaihde)
(02) 7721 (terveyskeskus)

Keskeiset päivystysnumerot
Kaupungin puhelinluettelo
Laskutusosoitteet

Asiointisähköpostiosoite:
Sähköiset asiakirjat osoitteeseen .
Fax (02) 778 2014

Nähtävillä olevien kuulutusten lukeminen ilmoitustaululta kaupungintalon aukioloaikoina tai www.salo.fi/ilmoitustaulu ja soittamalla kirjaamoon puh. (02) 778 2043 tai 044 778 2043.

Huomio!

Vuosilomien vuoksi tapahtumakalenteriin vietyjä tapahtumia ei julkaista ajalla 1.7.-2.8. Kehotamme kaikkia viemään tuolle ajalle sijoittuvat tapahtumat kalenteriin ennen kesäkuun loppua.

Kyselyt.jpg