Tästä pääset Salon karttapalveluun

Kartat

Paperisia opaskarttoja voi ostaa kaikista kaupungin palvelupisteistä sekä Suomalaisesta kirjakaupasta (kauppakeskus Plaza), Shell Halikosta sekä Maanmittauslaitoksen Salon toimipisteestä (Torikatu 2). Suoria seinälle laitettavia opaskarttoja voi tiedustella maankäyttösihteeri Ritva Luotio-Ylitalolta numerosta 02-778 5416 tai sähköpostitse .

Uutta pyöräilykarttaa on saatavilla ilmaiseksi kaikista kaupungin palvelupisteistä, Maanmittauslaitoksen Salon toimipisteestä (Torikatu 2) ja kaupungin Info-pisteestä, joka sijaitsee kauppakeskus Plazassa. Voit tulostaa myös kartat itse alla olevien linkkien kautta:
Pyöräilykartta 1:25000, A3
Pyöräilykartta 1:50000, A3

Paikkatietopalvelut

Paikkatietopalvelut tuottaa, ylläpitää ja tarjoaa erilaisia paikkatietoaineistoja, karttoja sekä palveluja kaupungin omaan hallinnolliseen käyttöön sekä niitä tarvitseville ulkopuolisille asiakkaille.

Kartta- ja paikkatietoaineistoa on saatavana joko perinteisinä paperikarttoina tai yleisimmissä tiedostoformaateissa digitaalista käyttöä ja jatkojalostusta varten. Aineistoa käytettäessä tulee aina olla kaupungin julkaisulupa.

Tasokoordinaattijärjestelmä

Kartastotöissä olemme käyttäneet 15.3.2010 lähtien valtionhallinnon suositusten mukaista EUREF-FIN (ETRS-GK23) -tasokoordinaattijärjestelmää.

Korkeusjärjestelmä

Korkeusjärjestelmänä käytämme N60 -korkeusjärjestelmää. "Vanhan Salon" alueella käytössä on NN-Salo, joka on 142 mm alempana kuin N60-järjestelmä.

Yhteystiedot

Paikkatietoinsinööri
Hannu Kurppa
02-778 5404
hannu.kurppa@salo.fi

- aineistosopimukset
- opaskartta

Paikkatietosuunnittelija
Sisko Ruokonen
02-778 5406
sisko.ruokonen@salo.fi

Kiinteistö- ja mittauspalveluiden hinnasto

Osaston voimassaoleva hinnasto löytyy täältä.