Liikenneyhteydet

Kauko- , seutu- ja paikallisliikenteen aikataulut löytyvät alla olevista linkeistä

VR:n aikatauluhaku

Matkahuolto

Seutu- ja SaTuSa-liput

Salolaisten käytettävissä on kaksi kaupungin tuella edulliseksi hinnoiteltua lipputuotetta:Salon seudun seutulippu ja SaTuSa-lippu. Seutulipulla voi matkustaa 30 päivän ajan rajattomasti kaikessa seutulippualueen vakiovuoroliikenteessä ja vaihtaa bussista toiseen täysin vapaasti. SaTuSa-lipulla voi matkustaa rajattomasti 30 päivän ajan vakiovuoroliikenteessä Salon ja Turun välillä sekä Turun sisäisessä liikenteessä.

Tärkeä tiedote Salo-Turku-Salo (SaTuSa) -lipun käyttäjille

1.7.2014 alkaen liityntämatkat Föli-alueen (Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto ja Rusko) sisäisillä linjoilla edellyttävät rinnakkaiskortin hankkimista.
Rinnakkaiskortin lataus sisältyy SaTuSa-lipun hintaan. Kortin hankkimisesta veloitetaan kortin lunastusmaksu 5 euroa/ uusi matkakortti.
Lisää tietoa kortin hankkimisesta ja käyttämisestä:
Tiedote
Ohje
Rinnakkaiskortin lunastus- ja latauspisteet

Reittiopas

Matkahuollon Salon alueen reittiopas on avattu. Internetissä toimiva reittiopas kertoo parhaan reitin ja sopivimmat bussiaikataulut ovelta ovelle lähtöpaikasta määränpäähän. Reittejä voi etsiä osoitetietojen, pysäkin nimen tai kartan avulla. Lisäksi palvelu näyttää vuorokohtaisen reittikartan.

Salon reittiopas tuntee koko Salon kaupungin alueella ajettavan liikenteen aikataulu- ja reittitiedot, sisältäen niin vakiovuorot kuin vanhan Salon alueen paikallisliikenteenkin. Reittioppaan avulla on mahdollista etsiä paras reitti ja sopivimmat bussiaikataulut ovelta ovelle halutusta lähtöpisteestä määränpäähän. Haun voi tehdä esimerkiksi osoitetietojen, kadunnimen, pysäkin nimen tai kartalta vapaasti osoitettujen lähtö- ja määräpaikan perusteella.

Salon reittiopas on osoitteessa http://salo.matkahuolto.info.

Palveluliikenne

Salon kaupungin palveluliikenne on kaikkien kuntalaisten käytössä. Elokuusta 2015 palveluliikenteellä tarjotaan mahdollisuutta päästä asioimaan kaksi kertaa viikossa. Palveluliikenne noutaa tarvittaessa kotiovelta ja kuljettaja avustaa matkustajia kaikissa matkan vaiheissa tarpeen mukaan. Autossa on tilaa myös matkustajien apuvälineille ja ostoksille.

Huom! uusi tilausnumero 1.8. alkaen on 02 778 7716

Asiakaspalvelumme vastaa numerosta arkisin klo 12-15. Muina aikoina puhelu ohjautuu vastaajaan, johon voi jättää yhteydenottopyynnön tai tiedon matkan peruuttamisesta.

Tiedot liikennöintialueista, matkojen tilaamisesta ja perittävistä maksuista täältä. (voimassa 31.7. asti)

Uusi 1.8. alkaen voimassa oleva esite päivitetään sivuille heinäkuun aikana.

Salon karttapalvelusta näet milloin palveluliikenne on käytettävissä asuinalueellasi.

Lisätietoja: Roope Virta, , 02 778 2116

Palveluliikennealueet

Joukkoliikenne kartalla

Salon karttapalvelun julkinen liikenne-näkymässä pääsee katsomaan joukkoliikenteen reittejä ja pysäkkejä kartalla. Paikallisliikenteen linjoista 1-3 näkyviin saa linjakohtaiset reitit ja pysäkit. Muusta vakiovuoroliikenteestä näytetään tiet ja kadut, joilla joukkoliikennettä on. Pikavuoroliikenteestä näytetään reitit ja pysäkit.

Joukkoliikenne kartalla

Yhteystiedot

Joukkoliikenteeseen liittyvissä asioissa teitä palvelee

Liikennepalvelupäällikkö
Roope Virta, (02) 778 2116
tai 044 778 2116
Salon kaupunki
PL 77
24101 Salo

Käyntiosoite:
Tehdaskatu 1
Salo