Palvelu- ja joukkoliikenne

Palveluliikenne

Salon kaupungin palveluliikenne on kaikkien kuntalaisten käytössä. Elokuusta 2015 palveluliikenteellä tarjotaan mahdollisuutta päästä asioimaan kaksi kertaa viikossa. Palveluliikenne noutaa tarvittaessa kotiovelta ja kuljettaja avustaa matkustajia kaikissa matkan vaiheissa tarpeen mukaan. Autossa on tilaa myös matkustajien apuvälineille ja ostoksille.

Huom! uusi tilausnumero 1.8. alkaen on 02 778 7716

Asiakaspalvelumme vastaa numerosta arkisin klo 12-15. Muina aikoina puhelu ohjautuu vastaajaan, johon voi jättää yhteydenottopyynnön tai tiedon matkan peruuttamisesta. Uusi esite on ladattavissa täältä.

Lisätietoja: Roope Virta, , 02 778 2116

Seutu- ja SaTuSa-liput

Salolaisten käytettävissä on kaksi kaupungin tuella edulliseksi hinnoiteltua lipputuotetta:Salon seudun seutulippu ja SaTuSa-lippu. Seutulipulla voi matkustaa 30 päivän ajan rajattomasti kaikessa seutulippualueen vakiovuoroliikenteessä ja vaihtaa bussista toiseen täysin vapaasti. SaTuSa-lipulla voi matkustaa rajattomasti 30 päivän ajan vakiovuoroliikenteessä Salon ja Turun välillä sekä Turun sisäisessä liikenteessä.

Tärkeä tiedote Salo-Turku-Salo (SaTuSa) -lipun käyttäjille

1.7.2014 alkaen liityntämatkat Föli-alueen (Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto ja Rusko) sisäisillä linjoilla edellyttävät rinnakkaiskortin hankkimista.
Rinnakkaiskortin lataus sisältyy SaTuSa-lipun hintaan. Kortin hankkimisesta veloitetaan kortin lunastusmaksu 5 euroa/ uusi matkakortti.
Lisää tietoa kortin hankkimisesta ja käyttämisestä:
Tiedote
Ohje
Rinnakkaiskortin lunastus- ja latauspisteet

Joukkoliikenneyhteydet

Kauko- , seutu- ja paikallisliikenteen aikataulut löytyvät alla olevista linkeistä

VR:n aikatauluhaku

Matkahuolto

Reittiopas

Matkahuollon Salon reittiopas on osoitteessa http://salo.matkahuolto.info.

Salon reittiopas tuntee koko Salon kaupungin alueella ajettavan liikenteen aikataulu- ja reittitiedot, sisältäen niin vakiovuorot kuin kanta-Salon alueen paikallisliikenteenkin. Reittiopas kertoo parhaan reitin ja sopivimmat bussiaikataulut ovelta ovelle lähtöpaikasta määränpäähän. Reittejä voi etsiä osoitetietojen, kadunnimen, pysäkin nimen tai kartalta vapaasti osoitettujen lähtö- ja määräpaikan perusteella avulla. Lisäksi palvelu näyttää vuorokohtaisen reittikartan.

Joukkoliikenne kartalla

Salon karttapalvelun "julkinen liikenne" -näkymässä pääsee katsomaan joukkoliikenteen reittejä ja pysäkkejä kartalla. Paikallisliikenteen linjoista 1-3 näkyviin saa linjakohtaiset reitit ja pysäkit. Muusta vakiovuoroliikenteestä näytetään tiet ja kadut, joilla joukkoliikennettä on. Pikavuoroliikenteestä näytetään reitit ja pysäkit.

Joukkoliikenne kartalla

Yhteystiedot

Palvelu- ja joukkoliikenteeseen liittyvissä asioissa teitä palvelee:

Liikennepalvelupäällikkö
Roope Virta
(02) 778 2116 tai (044) 778 2116

Salon kaupunki
PL 77
24101 Salo

Käyntiosoite:
Tehdaskatu 2, Salo

Liikennepalveluyksikön yhteystiedot