Hilkansali

Hilkansali on kirjastotalon laajennuksen yhteydessä musiikkiopiston käyttöön valmistunut pieni, nouseva 128-paikkainen musiikkisali.

_MG_6041-2.jpg

Musiikkiopiston kirjastotalon tilat kuva: Matti Holm

Hilkansali on kirjastotalon laajennuksen yhteydessä musiikkiopiston käyttöön valmistunut pieni, nouseva 128-paikkainen musiikkisali. Akustiikka ja salin muut ominaisuudet, esim. taustamelutaso ja valaistus on suunniteltu musiikkisalin vaatimukset huomioon ottaen ja salissa on mahdollista käyttää musiikkiopiston ensiluokkaista Steinway & Sons D-mallin konserttiflyygeliä. Sali soveltuu myös luentotilaisuuksiin, mutta koska sali on musiikkisali, siellä ei ole kiinteää AV-pöytää eikä kiinteitä AV-laitteita. Salin kannettavassa tietokoneessa on Windows 7-käyttöjärjestelmä ja Office 2010 ohjelmisto, mikä on syytä huomioida tallennettaessa tiedostoja esim. muistitikulle.

Sali on pelkästään musiikkiopiston käytössä lukuvuoden aikana oppilasiltoja, tutkintoja ja niiden opetus- ja harjoituskäyttöä varten ma-to klo 15-21. Opiston ulkopuoliset voivat vuokrata muita aikoja musiikkiopistolta. Tammi-helmi-, kesä- sekä elo- syyskuussa myös ma-to klo 15-21 aikoja on mahdollista vuokrata ulkopuolisille. Salia vuokrataan yhdistyksille, yhteisöille, yrityksille ja kaupungin hallintokunnille.

Uusihilkansali.JPG

Tilan varaus ja luovutus

Kaikki musiikkiopiston ulkopuoliset Hilkansalia koskevat varaukset tehdään Salon musiikkiopiston kansliaan, puh. (02) 778 4640 tai sähköpostilla
Salin luovutus- ja vuokrauspäätöksen tekee musiikkiopiston rehtori.

Ohjeita Hilkansalin ja oheislaitteiden käytöstä sekä tilavuokrat.

Hsalisisä.JPG