Maalis-huhtikuussa tapahtunutta...
(5b- luokka kertoo)

Elokuva-päivä
Olimme koko koulun kanssa katsomassa Risto Räppääjä ja viileä Venla elokuvaa. Sen järjesti vanhempainyhdistys.
Sinne mentiin bussilla. Elokuva oli ihan ok.

RISTO RÄPPÄÄJÄ-LEFFAPÄIVÄ
Koulussa oli leffapäivä. Me menimme leffaan Bio-saloon koko koulu kahdessa osassa, 29. Maaliskuuta. Olimme katsomassa Risto Räppääjää ja viileää Venlaa. Kun olimme katsoneet elokuvan, niin lähdimme takaisin koululle. Ne, jotka olivat jälkimmäisessä porukassa ja söivät myöhään saivat ottaa kouluun mukaan eväitä. Elokuva oli kiva ja hauska.

Kansainvälinen terveyspäivä
Kansainvälinen terveyspäivä oli suunnilleen huhtikuun puoli välissä.
Siellä oli hygienia, draama, netin-käyttö ja murrosikä-pajat.
Hygienia-pajassa oli erilaisista kehon hygieniaan liittyvää asiaa.
Draama-pajassa oli tarkoituksena pitää vain hauskaa, siellä sai piirtää ja olla matkaopas ja matkustaja, myös eläimiä sai näytellä ja antaa arvostelu oliko paja kiva, vai ei. Netin-käyttö pajassa ensin sai valita hama-helmistä tehdyn jossain pelissä esiintyneen olion. Siellä myös kerrottiin netin käytöstä ja sen käytön ajasta ja vaaroista.
Murrosikä-pajassa kerrottiin tietoa murrosiän muutoksista ja sen ajasta.

LUOKKIKSET
Viidennet luokat pitävät luokkikset.ne alkavat 18:00 mutta niiden järjestäjät tulevat 17:00.Luokkikset loppuvat 21:00,järjestäjät lähtevät 21:30 koska ne siivoavat paikat puhtaiksi.Luokkiksiin tulee:herkut,juomat,leikit-pelit,ja kilpailuja.

1-2lk ELÄINPÄIVÄ
1-2 luokkalaisilla oli keskiviikkona eläinpäivä. Me haastatelimme Kari-Matti Villaa sen mielestä se oli mukavaa, hän myös sanoi: Että siellä oli koiria, marsuja ja pupu. Koirat auttoi sokeita ja jalkavammaisia. Heillä oli eri työpajoja.

Ruokajärjestäjän palaute
Nostakaa lautanen ruuan päälle, kun otatte ruokaa. Jos, ette syö ottamaanne ruokaa niin putsatkaa lautanen kunnolla! Juokaa myös mukinne tyhjiksi. Tämä auttaa koulun keittäjiä!

RUOKAJÄRJESTÄJÄN PALAUTE

- Koulussamme jätetään liikaa ruokaa.
- Ruokajärjestäjiä ei totella.
- Lautanen pitää nostaa kun otetaan ruokaa.
- Pitäisi juoda maitoa eikä aina vettä.

MML:än kevätilo-keräys
27.4, 5 lk. auttoivat MML:ää kerämään vähävaraisille lapsi-perheille rahaa ja 5lk. saivat 50% tuotoista. Keräys alkoi kirkonkylän koululla ja jatkui Perniön keskustassa Siwassa, S-marketissa, K-supermarketissa , apteekilla ja ABC:llä. Tuotot tulevat 5 lk:n luokkaretkeä varten.