Marraskuussa tapahtunutta...
(5b-luokka kertoo)


* Ruokajärjestäjän palautetta
Kun joskus saadaan jälkiruokaa, niin otetaan sitä sen verran kun itse syödään. Ei viitsi heittää kokonaisia hedelmiä pois tai jättää koko mukin mansikkakiisseliä ... Ja ruokaa jos jää lautaselle niin voiko itse putsata sen lautasen ilman että joka kerta pitää sanoa.

* Ruokailun kohokohtia
Mitä?? Kommelluksia?? No kyllä niitäkin on tapahtunut. Esim. lautasia on mennyt rikki ja maidot ovat kaatuneet lautaselle. No onneksi ne ovat pelkkiä vahinkoja. On niitä muitakin kohokohtia tapahtunut. Esim. on ollut jälkkäriä ja on ollut joulupuuroa missä on manteli... (syö paljon joulupuuroa ja saa manteli voit päästä laulamaan!!

* 2b- luokan kettumusikaali
2b - luokka piti oman kettunäytelmän jossa he lauloivat ja näyttelivät. Siinä oli yksi kettu, joka etsi ystävää ja loppujen lopuksi kettu löysi itselleen ystävän ja he menivät yhdessä kulkemaan lappiin. Kettu lapsi oli ensin surullinen, mutta lopuksi hän oli todella iloinen.

* Mummola
Koulussa on ollut Mummola-kulttuuritapahtuma. Jokainen luokka kävi Mummolassa. Mummolaan sai kutsua isovanhempansa mukaan. Mummolassa tehtiin köysiä ja leikattiin matonkuteita, joista tehtiin ryijyjä. Tapahtumaa ohjasi Tuula Nikulainen. Oli mielenkiintoista ja kivaa tietää, mitä käsin pystyy tekemään.

* Petteri Kallosen jalkapalloesitys
Koulussamme oli työharjoittelija Petteri Kallonen, joka toiseksi viimeisellä viikolla esitti koululaisille jalkapallo freestyle esityksen. Petteri oli lähettänyt jalkapalloesityksen ja pääsi nuorten olympiasoihdun kantajaksi.

* Bändikerho
Bändikerho alkoi 1.11.2011 tiistaina. Se on joka tiistai musiikin luokassa klo 8.00-9.00. Se on 5-6 luokille. Siellä soitetaan bändisoittimia esim. kitaraa, rumpua, bassoa, sähköpianoa ja pianoa ja laulaakin saa. Bändikerhoa pitää rehtori Isokangas.

* Aamunavaus
5B -luokka teki aamunavauksen, joka kertoi haitaribussista. He lauloivat ja näyttelivät pantomiimina. 5B- luokka maalasi bussin uuteen uskoon. Bussista tuli värikäs, joten he antoivat sille nimeksi Väri Expres.