Tammikuu 2012
(6b-luokka kertoo...)

Tammikuu Kirkonkylän koulussa oli toimintaa täynnä! Liikuntatunneilla on siirrytty hiihtoon ja luisteluun. Liikuntahallin hiihtoladut sekä luistelukentät ovat olleet kovassa kulutuksessa niin isojen kun pienienkin oppilaiden toimesta! Koulun pihalle on jäädytetty luistelujää. Myös läheiselle urheilukentälle on laitettu hiihtolatu. Isot ovat käyneet kummilasten kanssa luistelemassa. Talviurheiluun päästiin vasta joulun jälkeen sillä lumentulo kesti yllättävän kauan. Kouluun on saatu uusia pulkkia välituntien viihteeksi!


Koulun presidentinvaalit

Koulun presidentinvaalit järjestettiin perjantaina 20.1.2012.
Koulusta presidenttiä äänestivät oppilaat ja ääniä tuli loppujen lopuksi 202. Vaalit voitti Sauli Niinistö 124:llä äänellä. Toiseksi tuli Pekka Haavisto saaden 22 ääntä ja kolmas oli Timo Soini 18:sta äänellä. Vaalitoimitsijoita oli jopa huimat 10 henkilöä, jotenka vaalivilpeiltä vältyttiin.
Vaalitoimitsijoina toimivat oppilaskunnan 5-6 luokkien jäsenet.

Lukumajat:

6b on rakentanut lukumajoja 1b-luokan kanssa. Lukumajat ommeltiin kankaasta, jotka maalattiin ja pujotettiin vanteen läpi. Lukumaja ripustettiin kattoon koristamaan luokkia. Lukumajoja on tehty syksystä asti ja niissä on ollut hauska tehdä. Kuva lukumajoista alhaalla.

Tammikuun tapahtumista raportoi 6b- luokka :)

Työskentelyä lukumajassaLukumajoja