Helmikuun kuukausiraportti 2B

Helmikuussa olemme saaneet edelleen nauttia kauniista talvisäästä, joka pikkuhiljaa alkaa kallistua kevään puolelle...

Helmikuussa kakkosluokkalaiset suorittivat seurakunnan kanttorin johdolla pronssisen virsimerkin ja saivat muistoksi siitä myös upean pinssin ja diplomin. Vietimme ystävänpäivää leikkien, laulujen ja yhteisen ulkoilun merkeissä. Saimme ystävänpäivän lahjaksi 1b- luokalta aivan ihanan lukumajan, jonka he ovat valmistaneet kummiluokkansa kanssa! Se tulee ahkeraan käyttöön! Pidimme myös hauskan yhteisen pelitunnin 1b- luokan kanssa.

Ennen talvilomaa koko koulu vietti talviriehapäivää, jonka teemana oli toisten ilahduttaminen. Meidän luokka kutsui Pesän päiväkodin eskarit ulkoleikkeihin ja pulkkamäkeen. Sen jälkeen ulkona maistui lämmin soppa. Päivän päätteeksi käytiin perinteinen luutapallo- ottelu koulun luistelukentällä, jonka tällä kertaa voitti opettajien joukkue, tosin melko niukasti ?

Helmikuussa koululla oli myös vanhempainilta, jonka teemana oli turvallinen netin käyttö.
Talviloman jälkeen luimme Kalevalaa ja kalevalaisia runoja. Katsoimme myös Koirien Kalevala- oopperaa salissa. Kuukauden päätteeksi vietimme karkauspäivää, josta oppilailla riittikin lennokkaita tarinoita...

maskotitmaskotit

Olemme harjoitelleet virkkausta, jonka tuloksena on syntynyt veikeitä maskotteja.Muotoiluprojektin tuloksena syntyi hauskoja pitkäkorvajäniksiä.

pitkäkorvajäniksiä

Lumimajojen rakennusta metsässä. Kukahan muuttaa meidän majaan?

lumimajojalumimajoja

lumimajojalumimajoja

lumimajojalumimajoja

Peikko, metsänhaltija, menninkäinen, metsänkeiju, vai peräti kettu poikineen???

Ps. Hiihdämme ja luistelemme keskiviikkoisin ja perjantaisin niin kauan kuin sopivia kelejä riittää. Tarkemmat tiedot oppilaan reppuvihossa.

Mukavaa ja aurinkoista kevään odotusta kaikille perheille!!

helmikuu9 (500x345).jpgT. Anne- opettaja