TOUKOKUUN KUUKAUSIRAPORTTI 2B

Toukokuussa otimme loppukirin opiskelussa. Olemme edenneet oppimisessa suunnitelman mukaisesti ja oppilaat ovat jaksaneet opiskella hienosti vaikka kevätaurinko paistaakin ihanasti luokan ikkunoista...vielä muutama päivä jäljellä, sitten on edessä ansaittu loma!

Toukokuussa koulussamme oli 15.5. 2012 tutustumispäivä, jolloin oppilaat viettivät tulevan opettajansa kanssa aamupäivän, 2 B- luokka Oili- opettajan kanssa. Myös uudet reippaat koulutulokkaat olivat tutustumassa kouluumme.

Toukokuussa teimme retken 18.5. 2012 Perniön museoon, jossa tutustuimme oppaan johdolla museon aarteisiin ja mielenkiintoisiin historiallisiin tarinoihin. Museossa näimme mm. vanhoja vaatteita, tauluja, astioita, rahoja ja huonekaluja.

Pidimme oppilaiden perheille runo- ja lauluillan 22.5.2012, jossa oli sali täynnä ihmisiä, monia isovanhempia mukaan lukien. Oppilaat esittivät perheilleen Kettu- musikaalin, lauluja ja runoja vuoden varrelta. Oppilaat esiintyivät todella upeasti! Vanhemmat olivat leiponeet konsertti-iltaan herkkuja, joita nautimme esitysten jälkeen. Lämmin kiitos vielä kaikille osallistumisesta iltaan! Kiitos myös tarjoiluun osallistuneille vanhemmille!

Saimme toukokuussa myös kutsun seurakunnan lähetystyön näyttelyyn. Siellä näimme ja kuulimme mielenkiintoisia tarinoita lähetystyöstä ympäri maailman. Opimme myös uuden kiva laulun, jota harjoittelimme vielä myös koulussa.

Toukokuussa pääsimme koulun saliin katomaan 4- luokkien upeaa ja hauskaa näytelmää. He olivat itse käsikirjoittaneet ja suunnitelleet musiikkinäytelmän, jossa oli hauskaakin hauskempia tapahtumia!! Kiitos Oili ja Marika!

Toukokuussa koulullamme vieraili myös koulun entisiä oppilaita, TET- harjoittelijoita. 2. ka 5. luokilla kävi lisäksi vierailijana moniottelija Tuomas, joka piti 2. luokille pelitunnin ja opasti urheilukentällä 5. luokkalaisia heittolajien tekniikoiden saloihin.

Toukokuun lopulla koko koulu, niin kuin meidänkin luokka, vastasimme KiVa- koulu- kyselyyn, josta saamme vastauksia syksyyn mennessä.

Piipahdimme myös jäätelöllä yksi aurinkoinen päivä ja puuhailimme puistossa hetken.

Kevättiedote on tullut kotiin, mutta tässä vielä viimeiset tärkeät päivämäärät: kevätkirkko pe. 1.6. klo. 10.00-10.40 koulupäivän aikana. Pe. koulupäivä on 2B:llä kuten normaalistikin 8.00-12. 00.
Kevätjuhlat ovat koululla la. 2.6. klo. 8.15 ja kestää vähän yli tunnin.

Kiitos kuluneesta yhteisestä ajasta ihanat ja reippaat oppilaat perheineen!
Uudet ykköset saapuvat syksyllä ilokseni ja nämä reippaat oppilaat siirtyvät kolmoselle!


Hyvää aurinkoista kesää kaikille!

T.Anne- opettaja