Hakeminen varhaiskasvatuksen palveluihin

Hae leikkikouluunHae hoitopaikkaa
(klikkaa painiketta)(klikkaa painiketta)

Voit myös kirjautua hakemukseen pankkitunnuksilla (vain jo asiakkaana oleville, toimivat selaimet ovat IE 9.0 ja FF 27), jolloin saat käyttöösi esitäytetyn lomakkeen.

Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, voit ottaa yhteyttä lähimpään päiväkotiin.

Leikkikoulutoiminta

Salon varhaiskasvatuksen leikkikoulutoimintaa järjestetään Annankadulla, Halikossa, Perniössä ja Tupurissa. Toiminta on suunnattu 2-vuotta täyttäneille lapsille, jotka eivät ole kunnallisessa päivähoidossa. Leikkikoulut kokoontuvat 1-3 kertaa viikossa 2-3 tuntia kerrallaan.

Päivähoito

Päivähoitoon haetaan vähintään 4 kk ennen suunnitellun päivähoitotarpeen alkamista. Äkillisen työllistymisen tai koulutuksen takia päivähoitopaikka järjestetään kahdessa viikossa. Lasten päivähoitopaikkojen järjestämisestä vastaavat palveluohjaajat.

Päivähoitoon voi hakea ympäri vuoden ja hakemus päivähoitoon tulee jättää viimeistään 4 kk ennen kuin lapsi tarvitsee hoitopaikan.
Tee päivähoitohakemus, kun

  • haet koulutukseen tai opiskelemaan
  • teet työpaikkahakemuksen
  • valmistelet muuttoa Saloon tai
  • olet palaamassa töihin hoitovapaan jälkeen

Hakemuksen voi aina peruuttaa, mikäli hoitopaikkaa ei tarvitsekaan.

Hakemukseen kannattaa laittaa perheen, työ-/opiskelupaikkojen, työ-/hoitoaikojen, kuljettamisen, lemmikkieläinten ja allergioiden ym. tiedot mahdollisimman tarkkaan sopivan hoitopaikan löytymisen helpottamiseksi.

Päivähoitopaikka myönnetään Salon kaupungin alueelta ja aina ei pystytä toteuttamaan perheiden toiveita päivähoitopaikan sijainnin tai päivähoitomuodon suhteen.

Päivähoitopäätös ja vastaanottamislomake

Kun saat päivähoitopaikasta päätöksen, mukana on hoitopaikan vastaanottamiskaavake.

Palauta hoitopaikan vastaanottamiskaavake 14 vuorokauden kuluessa sijoituspäätöksessä olevasta tiedonantopäivämäärästä myönnettyyn hoitopaikkaan tai palveluohjaajalle.

Mikäli päivähoitopaikan vastaanottamista ei vahvisteta 14 vuorokauden aikana, päivähoidon sijoituspäätös mitätöidään.

Siirto toiseen kunnalliseen hoitopaikkaan

Jos lapsellasi on jo kunnallinen päivähoitopaikka ja haluat hänelle siirron toiseen kunnallisen hoitopaikkaan tee sähköinen hakemus hoitopaikan vaihtamisesta.

Paikka- ja jonotilanne

Päivähoidon paikka- ja jonotilanteesta sekä hakumenettelystä saat tarkempaa tietoa palveluohjaajilta. Yhteystiedot tämän sivun oikeassa reunassa.

Esiopetus

Esiopetukseen ilmoittautuminen

Rekisteriseloste henkilötietojen käsittelystä

Henkilötietolaki (523/99) 10 § REKISTERISELOSTE Salon varhaiskasvatus