Kalliorinteen päiväkoti

Kaapinrinne 5, 25570 Teijo

Kalliorinteen päiväkoti kartalla

Kalliorinteen päiväkoti

Kalliorinteen päiväkoti sijaitsee Teijon Vilniemessä, rauhallisen omakotialueen sylissä. Päiväkodilla on käytössä viihtyisät tilat, jotka mahdollistavat rauhallisen ja pitkäkestoisen leikin. Tilat sijaitsevat kerrostalon kulmauksessa. Päiväkodin piha tarjoaa upeat puitteet ulkoilulle, liikkumiselle ja leikille. Pihaan kuuluu myös metsärinne, joka innostaa lapsia luonnonläheisiin ja mielikuvitusrikkaisiin leikkeihin.

Kalliorinteen päiväkoti on perustettu tammikuussa 1975, ja remontoitu keväällä 2012. Päiväkodissamme on 24 hoitopaikkaa alle kouluikäisille lapsille. Toimintaa toteutetaan kahdessa ryhmässä: Merikilpikonnat ja Meritähdet. Ryhmien sisällä toimii myös pienryhmiä. Esiopetusikäiset eli Merikilpikonnat toimivat 3 aamupäivää viikossa omana ryhmänään, ja pienemmät; 1-5v, Meritähdet, omana ryhmänään.

Kalliorinteessä haluamme tarjota lapselle turvallisen, lämpimän ja kodinomaisen kasvuympäristön, missä opimme sadun ja leikin keinoin, iloisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä.Jokainen lapsi huomioidaan yksilönä, ja hänelle turvataan mahdollisuus läheiseen ja lämpimään vuorovaikutukseen aikuisen kanssa. Toimiva yhteistyö vanhempien kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää. Teijon kyläyhteisössä toimii aktiivinen koulu- ja päiväkotitiimi, joka tukee myös päiväkodin toimintaa. Toimintamme sisältöä ohjaa Salon varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelma sekä yksikön omat suunnitelmat.

Päiväkotimme ryhmät:


Tilaa tämä näkymä rss-syötteenäAjankohtaista

  Yhteystiedot

  Kalliorinteen päiväkoti
  Kaapinrinne 5, 25570 Teijo

  (02) 778 7881/ 044 778 7881

  Varhaiskasvatusyksikön esimies
  Saana Kokko-Virtanen
  044 778 7891

  Varhaiskasvatusyksikön varaesimies
  Tiina Seppälä-Pölönen
  044 778 7880

  Konsultoiva erityislastentarhanopettaja
  Pirkko Helpi-Lahdelma
  (02) 778 7860