Puolukkapuiston Päiväkoti

Lillukantie 10, 25500 Perniö

Päiväkoti kartalla

päivis 002.JPG


1990 perustettu Puolukkapuiston päiväkoti sijaitsee eteläisessä Salossa, Perniön palvelukeskuksessa. Rauhallinen pientaloalue metsä-alueen laitamilla tarjoaa hyvän kasvu- ja oppimisympäristön lapsille. Päiväkodissa on kaksi 3-6-vuotiaiden lasten ryhmää: Lillukat ja Puolukat.

Lapselle annetaan mahdollisuus kasvaa, kehittyä ja oppia turvallisessa, hyväksyvässä ja kannustavassa ympäristössä itsetunnoltaan terveeksi, yhteistyökykyiseksi ja vastuuta kantavaksi ihmiseksi.
Puolukkapuistossa ammattitaitoinen henkilökunta luo lapselle lämpimän ja innostavan kasvu- ja oppimisympäristön.

Molempien ryhmien sisällä toteutetaan päivittäin myös pienryhmätoimintaa. Sekä Lillukoissa että Puolukoissa on nimettynä kolme pienryhmää. Kummassakin päädyssä toimii mm.Eskarit, joilla on myös keskenään yhteistoimintaa.Kolmena päivänä viikossa Eskarit ovat sisällä ja ulkoillaan vasta lounaan jälkeen.Järjestely mahdollistaa pikäkestoisemman ja rauhallisemman toiminnan.

Puolukkapuistossa voidaan avarien tilojen avulla jakaa esim. ruokailijat useampaan eri huoneeseen. Aamun ulkoiluajat ovat porrastettuja ja tapahtuvat eri kokoonpanoilla. Päiväkodin iso piha ei käy ahtaaksi ja lelut riittävät hyvin.

Päiväkodin ympäröimää metsää hyödynnetään toiminnassa ja myös läheisen liikuntahallin tiloja käytetään. Kirjastoreissutkin voimme tehdä kävellen.

Kaikki talon aikuiset ovat paikalla päiväkodissa aamuisin kello 9, lapsia varten.

Arvostamme lasta ,hänen perhettään ja yhteistyötahoja

Leikin ja toiminna lisäksi lapselle annetaa mahdollisuus lepoon ja rauhoittumiseen . Päivälepokäytännöt sovitaan yksilöllisesti vanhempien kanssa. Osa lapsista nukkuu päiväunet ja osalle riittää lepohetki patjasatua kuunnellen.Eskarit lepäävät vain kaksi kertaa viikossa.

Leikki tekee lapselle hyvää ja positiivinen asenne tuo iloa jokaiseen päivään!
Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

TERVETULOA TUTUSTUMAAN TOIMINTAAMME !


Yhteystiedot

Puolukkapuiston päiväkoti
Lillukantie 10, 25500 Perniö

Varhaiskasvatusyksikön esimies Maija Lindeman (044) 778 7865

Varhaiskasvatusyksikön varaesimies Minna Valjanen 044 778 7866

Ryhmät
Lillukat 044 778 7867
Puolukat 044 778 7868

Konsultoiva erityislastentarhanopettaja
Pirkko Helpi 044 778 7860

Keittiö 044 778565