Lähidemokratiatapaaminen

Salon asukas-, kylä- ja kotiseutuyhdistysten sekä kaupungin johdon lähidemokratiatapaaminen järjestetään 4-5 kertaa vuodessa. Puheenjohtajana toimii kaupunginjohtaja Lauri Inna, apulaiskaupunginjohtaja Jari Niemelä tai hallintojohtaja Irma Nieminen. Muistiot tapaamisista tekee kyläasiamies Henrik Hausen.

Seuraava tapaaminen järjestetään torstaina 20.9. klo 17-19.30 Perniön Kunnantalon valtuustosalissa. Osoite on Lupajantie 1, 25500 PERNIÖ. Kahvitarjoilu Kunnantalon taidekahvilassa klo 16.30 alkaen.

Ohjelma:

16.30 Kahvitarjoilu Kunnantalon kahvilassa.
17.00 Lauri Inna, kaupunginjohtaja: kokouksen avaaminen valtuustosalissa.
Henrik Hausen, kyläasiamies: Edellisen kokouksen aloitteet, mm. taajamien kyltit
Laura Leivo: Märynummen kyläyhdistys - Varsinais-Suomen Vuoden kylä 2018, toiminnan esittely
Satu Lehtinen: Kiikalan Kipinät - 20-vuotias kesäteatteri, toiminnan esittely
Timo Alhoke, Salon kaupunkisuunnittelu: Kaavoituksen ajankohtaiset asiat ja terveiset kylille
Pekka Anttila, Suomen kylät ry:Me miehet -hanke
Henrik Hausen, kyläasiamies: Kylähankkeen ajankohtaiset
Loppukeskustelu
19.30 Tilaisuuden päättäminen

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan! Kylät voivat tuoda uusia aloitteita ja keskustelunaiheita tapaamiseen tai lähettää ne etukäteen sähköpostilla: .

Tapaamiseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Syksyn toinen tapaaminen järjestetään tiistaina 27.11. klo 17-19.30, alustavasti paikka on Vartsalan työväentalo, osoite Vartsalantie 373, 25210 VARTSALA.

Edellinen tapaaminen oli 1.3.2018, muistio ja alustukset ovat tämän sivun "Lisätietoa, Yhdistysten ja kaupungin johdon tapaamisten muistiot ja liitetiedostot" -linkin takana. Seuraavan tapaamisen alussa käydään läpi edellisissä tapaamisissa käsitellyt aloitteet ja sitä, mihin toimiin aloitteet ovat johtaneet.

Tämän sivun lyhytlinkki on http://www.salo.fi/lahidemokratiatapaaminen. Seuraavan tapaamisen ohjelma tulee tälle sivulle, kun se varmistuu.