Asiakkaana kirjastossa

Salon kaupunginkirjaston palvelut ovat avoimia kaikille. Aineiston lainaaminen, lehtien lukeminen sekä asiakastietokoneiden käyttö kirjastoissa on maksutonta. Kirjastot tarjoavat myös tiloja opiskeluun, viihtymiseen ja kokousten järjestämiseen.

Saat kirjastokortin mistä tahansa kirjaston toimipisteestä esittämällä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Alle 15-vuotiaalla pitää olla lisäksi huoltajan lupa. Ensimmäinen kortti on ilmainen. Jos joudut hankkimaan uuden kirjastokortin, siitä peritään maksu.

Jos kirjastokorttisi katoaa, ilmoita siitä välittömästi kirjastoon: puh. (02) 778 4950 tai . Muistathan ilmoittaa myös osoitteen- tai nimenmuutoksestasi.

Aineiston laina-ajat ovat kaksi ja neljä viikkoa:
- neljä viikkoa: kirjat, äänikirjat, kasetit, nuotit, partituurit
- kaksi viikkoa: kysytyt uutuuskirjat, osa kurssikirjoista, CD-levyt, CD-romit, kartat, lainattavat aikakauslehdet, videonauhat, DVD-levyt

Lainat voi uusia seitsemän kertaa, mikäli niihin ei ole varauksia. Myöhästyminen maksaa, uusiminen on ilmaista!

Salon kaupunginkirjaston kokoelmien selaaminen käy vaivattomasti Salomo-verkkokirjastossa, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Kirjastokorttiin liitettävällä tunnusluvulla / PIN-koodilla voit uusia lainasi ja tehdä varauksia verkkokirjastossa. Samalla tunnusluvulla voit myös käyttää lainausautomaatteja sekä pääkirjaston varattavia tietokoneita.

Salon pää- ja lähikirjastoissa on mahdollisuus käyttää langatonta internet-yhteyttä. Tarvittavat tunnukset SparkNet-verkkoon kirjautumista varten saat pääkirjaston neuvonnoista sekä lähikirjastoista.

Yhteystiedot

Pääkirjasto
Vilhonkatu 2
24100 SALO
puh. (02) 778 4950

Avoinna
ma - to klo 10.00 - 19.00
pe klo 10.00 - 18.00
la klo 10.00 - 15.00

Lähikirjastot >>

Linkkejä

Hae verkkokirjastosta

www.salomo.fi

Naxos music library

parempi jazz.jpg

Kirjaston Facebook-sivut

Varsinais-Suomen tiedonhakuportaali

salo.ajanvaraus.atp.fi