Koulujen kirjasarjat

Koulujen kirjasarjat ovat nykyään Salon pääkirjaston kellarikerroksessa. Kirjasarjoja lainataan maksutta kaikille Salon kaupungin alueella toimivien oppilaitosten opettajille.

Aineiston tilaus

Aineistoa voi tilata sähköpostitse Kirjoja voi lainata juuri tarvittavan määrän, koko sarjaa ei tarvitse lainata. Laina-aika on 42 vuorokautta.
Ilmoita sähköpostissa haluamasi kirjasarjan lisäksi kappalemäärä, toimitustapa (haku pääkirjastosta, toimitus kirjastoauton mukana tai haku lähikirjastosta), sekä koulu ja nimesi.

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tilaamasi aineisto on valmiina.

Kirjasarjoja voi selata Salomo-tietokannassa. Kun valitset tarkennetussa haussa kirjastot -hakukenttään Koulujen kirjasarjat, saat listan kaikista kirjasarjoista. Näin voit tarkistaa ennen tilausta, että haluamasi sarja on paikalla.

Viereisestä linkistä saat esille suuntaa antavan listan kirjasarjoista luokka-asteittain. Voit myös tulostaa listasta paperiversion.

Aineiston toimitus

Tilattu aineisto on noudettavissa pääkirjastosta aikaisintaan seuraavana arkipäivänä (jos haluat noutaa kirjat lauantaina, tee tilaus torstaina).

Aineisto voidaan toimittaa myös kirjastoautojen mukana niille kouluille, joilla kirjastoautot käyvät.

Lähikirjastojen alueiden koulut voivat pyytää toimituksen lähikirjastoon, josta opettaja hakee kirjat.