Viikon 45 levy

Steve Vai: The story of light

Tällä Steve Vain Real Illusions- trilogian toisella levyllä on monenlaisia sävyjä ja kiinnostavia käänteitä muillekin kuin kitaristeille. Vierailijoista mainittakoon mm. Aimee Mann ja Beverly McClellan (Voice).

Vai The story of light.jpg

Viikon 29 levy

Atlético Kumpula: Puutarhajuhlat

Atlético Kumpulan debyyttialbumi on folkahtava akustinen hyväntuulenlevy.

"Kunhan aurinko porottaa, grillissä paistuva liha on luomua, siideri on jotain halvinta merkkiä parempaa, pihamaalla kirmaavat lapset ovat hyväkäytöksisiä ja Jopon kumeissa on tarpeeksi ilmaa, niin kaikki on paremmin kuin hyvin." (Aki Lehti)

atletico kumpula.jpg

Viikon 13 levy

Cistercian Monks of Stift Heiligenkreuz: Chant - amor et passio

Pienen itävaltalaisluostarin munkit vaalivat edelleen 1000 vuotta vanhan gregoriaanisen musiikin autenttista esittämistä. Chant - Amor et Passio keskittyy Jeesuksen elämään: kärsimykseen, kuolemaan sekä ylösnousemukseen pääsiäispäivänä. Levyn ajaton musiikki saa unohtamaan kiireen ja stressin.

Kuuntele katkelma gregoriaanista laulua

CicterianMonks.jpg

Viikon 11 levy

Heikki Raine: Mystery train

Suomusjärven Kettulan studiossa on syntynyt tyylikäs levy, jossa liikutaan ragtimesta bluesiin ja kantriin. Albumin päättää vaimolle omistettu komea kelttiläissävyinen Anne´s song.

"Heikki Raine on tehnyt levyn, jota jaksaa kuunnella yhä uudelleen. - - Vähääkään liioittelematta, tämä on yksi vuoden 2011 miellyttävimmistä julkaisuista."
Honey Aaltonen, Blues News 1/12

Kuuntele Mystery train

raine.jpg

Viikon 9 levy

Black Keys: El Camino

"Se, että räkäistä bluespunkkia soittavasta kaksikosta tulee vuosien saatossa listojen kärkiä tavoittava rock-yhtye - ilman itsensä myymistä ja soundinsa vesittämistä - on suoranainen ihme"
Jari Jokirinne

Kuuntele Lonely boy -kappale

black_keys.jpg

Viikon 1 levy

Kate Bush: 50 words for snow

Kate Bush ei petä. Albumin avaus, liki kymmenminuuttinen maaginen Snowflake, on musiikillinen vastine Peter Hoegin Lumen taju -romaanille.

KateBush.jpg