Liikennepalvelut

Joukkoliikenne

Salon kaupungin ostoliikenteen aikataulut löytyvät Matkahuollon lippu- ja aikataulupalvelusta. Käytössä ovat Matkahuollon valtakunnalliset lipputuotteet ja lautakunnan vahvistama kilometriperusteinen taksasto.

Huomioittehan joulunaikaan, että arkipyhinä ostoliikennettä ei liikennöidä, mutta aikatauluissa merkityt "M-P" -vuorot ajetaan myös koulujen loma-aikana maanantaista perjantaihin. Kevätlukukauden alusta osa ostoliikenteen vuoroista jatketaan koulupäivinä Kirjolankadulle Hermannin koulun siirtyessä väliaikaisesti entisen ammattikorkeakoulun tiloihin. Lisätietoja liityntäyhteyksistä aikataulut-välilehdeltä.

Aikataulut
Liput ja hinnat

Koulukuljetukset

Kaupungin kustantaman lakisääteisen koulukuljetuksen voi saada joko matkan perusteella, ilman erillistä hakemusta tai muista syistä erikseen anomalla. Koulukuljetuskriteereissä on määriteltynä, minkä perusteella maksutonta koulukuljetusta on mahdollista anoa. Myös esikoululaisilla on oikeus saada kuljetus esikoulumatkoihin samoin kriteerein kuin 1-2. luokkalaisten. Esiopetuskuljetus myönnetään ainoastaan anomuksen perusteella.

Palveluliikenne

Turvatakseen kuntalaisille mahdollisuuden viikoittaisiin asiointimatkoihin, kaupunki järjestää ympäri vuoden palveluliikennettä. Palveluliikenne on kaikkien kuntalaisten ja kesäasukkaiden käytössä.