Ajankohtaista

Syyslukukauden alkaessa ma 14.8. käynnistyi taas markkinaehtoinen liikenne, jonka lisäksi kaupunki ostaa linja-autovuoroja. Ostoliikenteen aikatauluja voi tarkastella Matkahuollon aikataulu- ja lippupalvelusta. Lipputuotteina ovat Matkahuollon valtakunnalliset lipputuotteet ja kilometriperusteiset taksat. Lisätietoa lipuista voi tiedustella Matkahuollosta.

Kesällä kokeiltu ilmainen kahden (2) tunnin vaihto-oikeus jatkuu paikallisliikenteessä. Näyttämällä kertalippua voi lipun aikaleimasta lukien kahden tunnin ajan vaihtaa ilmaiseksi esimerkiksi Tupurin linjalta Sirkkulan linjalle. Matkakorttien käyttäjät voivat pyytää ensimmäiseen linja-autoon noustessaan vaihtolippua, joka toimii samoin. Vaihto-oikeus on voimassa samalla periaatteella myös seutuliikenteestä paikallisliikenteeseen siirryttäessä. Tämä koskee sekä kaupungin ostoliikenteestä että liikenteenharjoittajien markkinaehtoisesta liikenteestä vaihtavia matkustajia.

Aikataulut
Liput ja hinnat

Kaikkien vuorojen päätepisteenä on linja-autoasema. Näin ollen 5.6. alkaen paikallisliikenteen reitit muuttuivat keskustan osalta, eikä niitä jatkossa enää ajeta Sillankulman kautta.

Matkahuollon veteraanilipuista luovuttiin toukokuussa, mutta kaupungin päätös matkojen korvaamisesta on edelleen voimassa. Joukkoliikenteessä tai palveluliikenteessä kulkevia veteraaneja pyydetään ottamaan yhteyttä palveluohjaaja Anne Vainioon. Palveluohjaajan tavoittaa numerosta 02 772 6100. Puhelinaika ma-pe klo 9-12.