Kesäliikenne 2018

Kesälinjoja ajetaan vuoden 2017 tavoin kahdeksan seutulinjaa ja kaksi paikallislinjaa. Lisäksi on kutsuliikennettä Teijon kansallispuiston suuntaan. Vakiovuoroliikennettä hoitaa J. Vainion Liikenne Oy ja kutsuliikennettä Salon Tilausmatkat Oy.

Lippuhinnat ovat samat kuin kaupungin talviajan liikenteessä. Aikataulut löytyvät nettisivujen lisäksi Matkahuollon reittipalvelusta ja ne julkaistaan kesäkuun alun kaupunkitiedotteessa. Paperiset aikataulut saadaan painosta huhtikuun loppuun mennessä, minkä jälkeen niitä voi hakea kaupungin palvelupisteistä.

Kutsuliikenne

Kesällä 2018 ajetaan taas kutsuliikennettä Salo - Teijo - Matildedal - Kansallispuisto -reitillä. Edellisestä kesästä poiketen kutsuliikennettä ajetaan perjantaista sunnuntaihin.

Kutsuliikenne ajetaan vain etukäteistilauksesta. Matka on tilattava viimeistään tuntia ennen kyseisen vuoron lähtöä, jotta tilaukset on mahdollista yhdistää ja välittää liikenteenharjoittajalle. Ei siis tuntia ennen pysäkkiaikaa, vaan vuoron lähtöä.

Tilaukset tehdään sähköisen tilauspalvelun kautta. Palvelu avataan pe 1.6.2018 osoitteessa: http:\\www.salokyyti.fi.

Kutsuliikenteen tilauksen voi tehdä myös puhelimitse palveluliikenteen tilausnumerosta arkisin klo 12-15. Tilauspalvelun puhelinnumero on 02 778 7716.

Tilattaessa ilmoitetaan kyytiintulopysäkki, jotka löytyvät aikataulusta (linja 10K) ja oheisesta kartasta. Poisjättöpaikkoina ovat kaikki reitin varrella olevat linja-autopysäkit.