Erityisryhmien liikuntapalvelut

Salon kaupungin liikuntapalvelut järjestää erityislapsille, ikäihmisille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille erityisliikuntapalveluja.

Erityisliikunnalla tarkoitetaan niiden väestöryhmien liikuntaa, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua tarjolla olevaan liikuntaan ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista.

Kaikkien liikuntaryhmien tavoitteena on kunnon ja toimintakykyisyyden ylläpitäminen ja edistäminen, sosiaalinen kanssakäyminen, pysyvän liikuntaharrastuksen löytäminen, ilon ja virkistyksen tuottaminen sekä rentoutuminen.


Eläkeläisten kortit myynnissä alueellisissa palvelupisteissä, uimahallissa ja kaupungintalon infopisteessä (Tehdaskatu 1, Salo)

Eläkeläisliikuntakortti
Eläkeläisliikuntakorttina käytetään vaaleankeltaista ohjatun liikunnan -korttia. Ko. kortilla pääsee erilaisiin saliryhmiin jotka on listattu erikseen. Sama keltainen kortti on käytössä myös Pirteyttä Päiviin -ryhmien osalta. Kortti on voimassa vuoden (viimeinen voimassaolopäivä merkitään korttiin).
Näitä kortteja myydään toki myös yli 70-vuotiaille, mutta jos on yli 70 v. ja käyttää säännöllisesti uimahallia, niin kannattaa ostaa 70-+- kortti. Ellei käytä uimahallia ja käy vain saliryhmissä, on tämä halvempi.
Hinta: 35 e / 1 vuosi (ei sis. uimahalli)


70 + -kortti
Vihreä 70 +- kortti, jolla pääsee samoihin saliryhmiin kuin eläkeläisliikuntakortilla sekä lisäksi uimaan edullisesti enintään kerran päivässä. Näitä myydään AINOASTAAN SALOLAISILLE (koska uintihinta on niin edullinen). Korttia myydään vähintään 70 -vuotta täyttäneille. Kortti on voimassa aina yhden vuoden ostopäivästä eteenpäin.
Hinta: 40 e / 1 vuosi

Eläkeläisliikuntakortti ja 70+ -kortti ryhmät


Liikuntaopas

liikuntaoppaasta näet kurssimme ja muut tarjoamamme palvelut. Oppaan löydät täältä.

Liikunnanohjaajien yhteystiedot

Lapset, erityislapset ja perheet
Yhteyshenkilö liikunnanohjaaja Sirpa Hattunen p. (02) 778 4704,

Nuoret, lapset, erityislapset ja perheet
Yhteyshenkilö liikunnanohjaaja Timo Saarela p. (02) 778 4705,

Työikäiset, pitkäaikaissairaat aikuiset ja maahanmuuttajat
Yhteyshenkilö liikunnanohjaaja Virpi Lehto, p. (02) 778 4706,

Ikäihmiset, soveltava liikunta aikuiset
Yhteyshenkilöt erityisryhmien liikunnanohjaaja Marita Säilä p. (02) 778 4711, tai liikunnanohjaaja Jani Nurmi p. (02) 7784710,