Erityisryhmien liikuntapalvelut

Salon kaupungin liikuntapalvelut järjestää erityislapsille, ikäihmisille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille erityisliikuntapalveluja.

Erityisliikunnalla tarkoitetaan niiden väestöryhmien liikuntaa, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua tarjolla olevaan liikuntaan ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista.

Kaikkien liikuntaryhmien tavoitteena on kunnon ja toimintakykyisyyden ylläpitäminen ja edistäminen, sosiaalinen kanssakäyminen, pysyvän liikuntaharrastuksen löytäminen, ilon ja virkistyksen tuottaminen sekä rentoutuminen.


Eläkeläisten kortti on myynnissä alueellisissa palvelupisteissä, uimahallissa ja kaupungintalon infopisteessä (Tehdaskatu 1, Salo)

Eläkeläisliikuntakortti
Eläkeläisliikuntakortilla pääsee erilaisiin saliryhmiin, jotka on listattu tänne. Sama keltainen kortti on käytössä myös Pirteyttä Päiviin -ryhmien osalta. Kortti on voimassa vuoden.

Hinta: 40 e / vuosi


Liikuntaopas

liikuntaoppaasta näet kurssimme ja muut tarjoamamme palvelut. Oppaan löydät täältä.

Liikunnanohjaajien yhteystiedot

Lapset, erityislapset ja perheet
Yhteyshenkilö liikunnanohjaaja Sirpa Hattunen p. (02) 778 4704,

Nuoret, lapset, erityislapset ja perheet
Yhteyshenkilö liikunnanohjaaja Timo Saarela p. (02) 778 4705,

Työikäiset, pitkäaikaissairaat aikuiset ja maahanmuuttajat
Yhteyshenkilö liikunnanohjaaja Virpi Lehto, p. (02) 778 4706,

Ikäihmiset, soveltava liikunta aikuiset
Yhteyshenkilöt erityisryhmien liikunnanohjaaja Marita Säilä p. (02) 778 4711, tai liikunnanohjaaja Jani Nurmi p. (02) 7784710,