Liikuntaopas

liikuntaoppaasta näet kurssimme ja muut tarjoamamme palvelut. Oppaan löydät täältä.


Maksukäytäntö liikuntaryhmissä

Liikuntapalvelujen hinnasto on kokonaisuudessaan luettavissa osoitteessa www.salo.fi/liikunta > Hinnasto.

Ohjatun liikunnan ryhmissä on erilaisia maksukäytäntöjä. Uimahallin ryhmät maksetaan käteisellä, saliliikuntaryhmät laskutetaan ja ikääntyneiden saliryhmät maksetaan eläkeläisliikuntakortilla tai 70+ -liikuntakortilla.

Eläkeläisliikuntakortteja ja 70+ -liikuntakortteja voi ostaa palvelupisteistä tai uimahallilta.

Uimahallin alennusten osalta lisätietoa uimahallilta.

Tarkista palvelupisteiden sekä uimahallin aukioloaika.


Alennukseen oikeuttavat tekijät

Opiskelijat

Alennus käytössä uimahallin vesiliikuntakurssien ja kuntosalikurssien osalta. Oikeus alennukseen todistetaan voimassaolevalla opiskelijakortilla kurssia maksettaessa.

Työttömät

Alennus käytössä ohjatun liikunnan kurssimaksujen (sis. vesiliikunnan). Työttömyys on todistettava sali- ja kuntosaliryhmien osalta ryhmän ohjaajalle tai liikuntatoimistoon ennen ryhmän toista kokoontumiskertaa, enintään 2 kk vanhalla maksuilmoituksella työttömyyspäivärahan tai työmarkkinatuen maksamisesta ko. henkilölle, pyydettäessä myös henkilöllisyys on todistettava. Vaihtoehtoisesti työttömyys tulee todistaa työvoimatoimiston ja liikuntapalvelujen yhteisellä lomakkeella, jonka työvoimatoimiston virkailija vahvistaa allekirjoituksella, päivämäärällä (enintään 2 kk vanha) ja leimalla. Uimahallinryhmien osalta työttömyys todistetaan osallistumismaksua maksettaessa uimahallin kassalla.

Eläkeläiset

Eläkeläisliikuntakortti, 35 e / vuosi
Korttia myydään eläkeläisille (ei osa-aika) ja se on henkilökohtainen. Hinta ei sisällä uimahallin käyttöä eikä vesiliikuntaa, joista maksetaan alennettu hinta erikseen uimahallin hinnaston mukaan. Kortti on voimassa 1 vuoden ostopäivästä eteenpäin. Eläkeläisliikuntakortti oikeuttaa osallistumaan liikuntapalvelujen eläkeläisten saliliikuntaryhmiin, kuntosaliryhmiin ja Pirteyttä Päiviin - ryhmiin. Erikoiskursseja koskee erillinen kurssimaksu.

70+ -liikuntakortti, 40 e / vuosi (salolaiset 70-vuotta täyttäneet)
Korttia myydään vähintään 70 vuotta täyttäneille salolaisille ja se on henkilökohtainen. Kortti on voimassa 1 vuoden ostopäivästä eteenpäin. 70 + -liikuntakortti oikeuttaa osallistumaan saliliikuntaryhmiin, kuntosaliryhmiin ja Pirteyttä päiviin ryhmiin kuten eläkeläisliikuntakorttikin, mutta lisäksi kortilla pääsee uimahalliin (max. 1 krt / pvä), liikuntapalvelujen kuntosaleille sekä uimarantojen saunoihin. Vesijumpista maksetaan erikseen alennettu hinta (kaiken kansan vesijumppia lukuun ottamatta).
Lähikuntosalien osalta (Kisko, Kiikala, Kuusjoki, Suomusjärvi, Särkisalo, Muurla) saa valita yhden kuntosalin, johon saa tarvitessaan avaimen käyttöön. Valvottuja Halikon, Perniön ja Ollikkalan kuntosaleja voi käyttää max 1 krt / päivä ja Salohallin kuntosalia yleisövuoroilla.

Veteraanit

Sotaveteraanit ja veteraanien puolisot ja lesket ovat vapautettuja kaikista maksuista (uimahalli, kuntosalit, uimarannat, ohjattu liikunta). Oikeus maksuttomuuteen tulee osoittaa esim. Kela-kortin R- tai MR-merkinnällä.
Veteraanit ja veteraanien lesket voivat vaihtoehtoisesti noutaa veteraanipajalta veteraanikortin ja näin osoittaa oikeutensa maksuttomaan palveluun