Liikuntapalvelut maahanmuuttajille

Maahanmuuttajat ovat tervetulleita kaikkeen kaupungin järjestämään liikuntatoimintaan. Kaikki kaupungin liikuntapalvelut on tarkoitettu sekä maahanmuuttajille että kantasuomalaisille.

Salossa voi harrastaa liikuntaa monessa paikassa. Kaupunki ylläpitää noin kahtasataa liikuntapaikkaa. Tiedot liikuntapaikoista löydät täältä
- sisäliikuntapaikat
- ulkoliikuntapaikat

Liikuntaa voi harrastaa joko yksin, yhdessä perheen tai ystävän kanssa tai ohjatussa ryhmässä. Ohjatut liikuntaryhmät löydät liikuntaoppaasta, joka on jaettu joka kotiin.

Salossa on myös liikuntaryhmiä, jotka on suunnattu erityisesti maahanmuuttajille. Nämä monikulttuuriset ryhmät toimivat pääasiassa integraation periaatteella. Tavoitteena on siis tutustuttaa ja kotouttaa maahanmuuttajat salolaiseen liikuntakulttuuriin. Nämä liikuntaryhmät ovat kaikille avoimia. Niitä on lapsille, vain naisille, naisille ja miehille ja miehille.
Nämä ryhmät ovat maksuttomia. Katso erityisesti maahanmuuttajille suunnattu toiminta täältä.

Nuorille on omaa ohjattua liikuntaa. Se on tarkoitettu kaikille kantasuomalaisille ja maahanmuuttajille. Sen nimi on Lataa liikettä! Näihin ryhmiin kaikki 13-19-vuotiaat nuoret pääsevät ilmaiseksi kortilla, jonka saa koulusta, maahanmuuttoyksiköstä, nuorten tiedotus- ja palvelupisteestä ja työ- ja elinkeinotoimistosta. Katso Lataa liikettä! -ohjelma täältä.

Lisäksi liikuntaa tarjoavat liikuntaseurat, joita kaupungissa on yli sata. Tutustu lajeihin täältä.


Liikuntaopas

liikuntaoppaasta näet kurssimme ja muut tarjoamamme palvelut. Oppaan löydät täältä.

Ota yhteyttä!

Salon liikuntapalvelut
Liikuntasuunnittelija
Liisa Lavén
Perniöntie 7
24100 Salo

p. (02) 778 4708

FB-fLogo.jpg