Lataa Liikettä! alkoi syksyllä 2012 Salossa!

Kaikki 13-19-vuotiaat salolaiset nuoret huomio!

Lataa Liikettä! -lukkarista voit poimia itsellesi mieluisimmat lajit ja mennä kokeilemaan! Voit mennä vaikka kuinka moneen ryhmään ja vaihtaa niin kauan, että löydät, mitä haluat. Mihinkään ryhmään ei tarvitse ennakkoon ilmoittautua eikä mikään ryhmä maksa sinulle mitään! Tule vain paikalle, tarvittavat välineetkin ovat jo siellä. Tarvitset vain liikuntaan sopivat vaatteet ja Lataa Liikettä! -kortin. Ota kaverit mukaan!

Lataa Liikettä! -kortin saat kouluista, oppilaitoksista, työkkäristä, maahanmuuttajayksiköstä, sosiaaliohjaajalta ja Nuorten tieto- ja neuvontapalvelupiste Suunnasta. Kortteja jaettiin elokuussa 2013 uudelle 13-vuotis ikäryhmälle Salossa. Lataa Liikettä! -kortilla pääset maksutta kaikkiin ohjattuihin liikuntaryhmiin, joita lukkarissa on. Korttiin tulee nimesi ja se on voimassa siihen asti, kunnes täytät 20 vuotta, joten pidä siitä hyvää huolta. Tulevina vuosina kortin saavat vain uudet 13-vuotiaat. Lataa liikettä! on myös facebookissa. Käy tsekkaamassa www.facebook.com/lataaliiketta!

lataa_liikettä_kortti-1.jpg


Lataa liikettä! -toiminta

Toiminta on maksutonta eikä ryhmiin tarvitse ilmoittautua, vaan nuoret voivat vapaasti käydä kokeilemassa ryhmissä eri lajeja Lataa Liikettä! -korttia näyttämällä.

Lataa Liikettä! matskut

Ajantasaiset tiedot: päivitetty lukkari

Lataa Liikettä! juliste

Lataa Liikettä! kortti (pdf, pdf)

Ota yhteyttä!


Liikuntasuunnittelija
Liisa Lavén
p. (02) 778 4708 tai

Liikunnnanohjaaja
Timo Saarela
p. (02) 778 4705

Perniöntie 7
24100 Salo

Kuvia

Terhi Sinnelä (4).JPG

DSC_0655.JPG

DSC_0639.JPG

Salohallissa 12.12.2012,
kuvat ottanut Terhi Sinnelä