Lataa liikettä!

Lataa liikettä! on nuorille 13-19-vuotialle suunnattua liikuntaa ilman suorituspaineita. Ryhmiin voi osallistua yksin tai kavereiden kanssa, säännöllisesti tai epäsäännöllisesti. Ryhmää voi vaihtaa vaikka joka viikko, jos haluaa tutustua mahdollisimman moneen toimintaan, eikä mihinkään ryhmään tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Osallistuminen ei maksa sinulle mitään, näytät vain Lataa liikettä! -korttisi!

Lataa liikettä! -lukkari

Lataa liikettä! -toiminnan eri liikuntaryhmät on koottu viikko-ohjelmaksi lukkariin. Se laitetaan jakoon salolaisille 13-19-vuotiaille nuorille mm. koulujen, oppilaitosten, TE-toimiston, sosiaaliohjaajien, maahanmuuttoyksikön ja nuorten tieto- ja neuvontapalvelupisteen kautta. Päivitetty lukkari löytyy aina osoiteessa salo.fi/lataaliiketta, josta siis kannattaa käydä katsomassa mahdolliset muutokset ja poikkeukset.

Lataa liikettä! -kortti

Koulut jakavat elokuussa 2014 kaikille Salon 7-luokkalaisille Lataa liikettä! -kortin. Kortilla pääsee maksutta kaikkiin Lataa liikettä! -lukkarissa oleviin liikuntaryhmiin. Kirjoita korttiin nimesi, niin se on voimassa siihen asti, kunnes täytät 20 vuotta. Pidä siis kortistasi hyvää huolta! Tulevina vuosina kortin saavat taas vain uudet 13-vuotiaat. Ne nuoret, jotka ovat saaneet korttinsa vuonna 2012 tai 2013, käyttävät sitä, kunnes täyttävät 20 vuotta.

Lataa liikettä logo.jpg - pienennetty

Ota koppi! -syö ja liiku terveydeksi


Liikuntaopas

liikuntaoppaasta näet kurssimme ja muut tarjoamamme palvelut. Oppaan löydät täältä.

Lataa liikettä!
Ota yhteyttä!

Liikunnnanohjaaja
Timo Saarela
p. (02) 778 4705

Liikuntasuunnittelija
Liisa Lavén
p. (02) 778 4708 tai

Perniöntie 7
24100 Salo

Lataa liikettä! Facebookissa

Kuvia

Terhi Sinnelä (4).JPG

DSC_0655.JPG

DSC_0639.JPG

Salohallissa 12.12.2012,
kuvat ottanut Terhi Sinnelä