Timmi

Lataa liikettä!

Hellewin logo

Liiku

Liikuntayhdistykset

Seuratilaisuudet

2013

SEURAKYSELYN JA ASUKASKYSELYN TULOSILTA 4.12.2013
Liikuntapalvelut tuottaa yhdessä Valo ry:n kanssa kaupunkitasoisen liikuntaolosuhteiden nykytilaselvityksen ja kehittämissuunnitelman.
Salon kaupungin liikunta- ja urheiluolosuhteiden nykytilaa kartoittaneiden selvitysten tuloksia käydään läpi Salon lukiolla ke 4.12.
. Liikuntaa järjestäville yhdistyksille suunnattu seminaari alkaa klo 17.30 glögitarjoilulla lukion aulassa. Yhdistyksille on lähetetty kutsu tilaisuuteen.
. Kaikille kuntalaisille avoin tilaisuus asukaskyselyn tuloksista alkaa klo 18.30 glögitarjoilulla lukion aulassa.

Seura- ja asukaskyselyn päätulokset
Tutustu kyselyjen tuloksiin: Seurakyselyn tulokset, asukaskyselyn tulokset

Kyselyihin vastattiin erittäin kiitettävästi: Liikuntaa järjestävien yhdistysten vastauksia saatiin 88. Asukaskyselyyn vastasi 713 asukasta.

Seuratilaisudessa oli mukavasti 80 henkilöä mukana. Asukastilaisuudessa jäätiin alle kymmeneen osallistujaan.


SEURAILTA 14.2.2013
Salolaisille liikuntatoimintaa järjestäville urheiluseuroille ja yhdistyksille järjestettiin seurailta Salon lukion auditoriossa (Kaherinkatu 2) to 14.2.2013 Tilaisuus alkoi klo 17 kahvitarjoilulla ja päättyi klo 20. Tilaisuudessa oli mukavasti paikalla 63 seuratoiminnasta ja liikunnasta kiinnostunutta. Kiitos kaikille mukana olleille ja luennoitsijoille!
Ohjelma ja luennoitsijoiden materiaalit:
Tilaisuuden avaus, Minna Valjanen, vapaa-ajan lautakunnan 1.vpj.

Valo ry:n terveiset ajankohtaisista asioista, Sirpa Korkatti, kentälle viennistä vastaava johtaja. Valo ry on Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry (ent. SLU, Nuori Suomi ja Kuntoliikuntaliitto), joka on aloittanut toimintansa 1.1.2013. Valo yleisesittely, Seuratuki 2013, Kysymyksiä ja vastauksia seuratuesta

Järjestyksenvalvonta seurojen tilaisuuksissa, Toni Elo, Salon poliisin edustaja.

"Meidän seurako liittyisi Vapepaan?", Anne Liimatainen ja Hanna Saari, valmiuskouluttajat.

Liikuntatilavuorojen hakeminen ja vuorojen käyttö, liikuntatilavarausten pelisäännöt, Marko Mäkinen, järjestövastaava.
Vuoden 2013 käyttötaloussuunnitelma ja avustukset, Hilpi Tanska, liikuntatoimenjohtaja. Hilpin ja Markon esitys

Tilaisuudesta lähetettiin kutsu sähköpostilla 23.1.2013 seurojen yhteyshenkilöille sekä kutsu oli helmikuun kaupunkitiedotteessa.

2012

Salon lukion pienessä auditoriossa järjestettiin vuoden 2012 ensimmäinen seuratilaisuus torstaina 16.2.2012. Tilaisuus alkoi klo 17.30 kahvitarjoilulla ja päättyi klo 20.30. Tilaisuudessa oli paikalla ilahduttavasti lähes 60 seura-aktiivia. Ohjelman pääpaino oli nuorten liikkumaan aktivoimisessa. Luennoitsijoina toimivat Birte Bergström Salon terveyspalveluista ja Jorma Fisk Turun liikuntapalvelukeskuksesta.

Tässä luennoitsijoiden materiaalit:

Salolaisten nuorten terveystottumukset ja liikunta-aktiivisuus, Birte Bergström

Power Action, Power Action esittelyvideo, Jorma Fisk

Salon liikuntapalveluiden terveiset, liikuntatoimenjohtaja Hilpi Tanska

Hakuajoista , seuratuesta, järjestövastaava Marko Mäkinen

Seuratilaisuudessa kuultiin myös liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Aimo Peltosen terveiset Lounais-Suomen Urheilugaalasta, joka järjestettiin Silja Europalla 28.-29.1.2012. Urheilugaalassa palkittiin alueen parhaat urheilijat ja urheiluteot. LiikU valitsi vuoden 2011 parhaat yhdessä Turun, Porin ja Rauman Urheilutoimittajien kerhojen kanssa.

Urheilugaalassa Salo oli esillä huomionarvoisesti:

- Urheiluvaikuttaja, Varsinais-Suomi, Salon kaupunki: Mm. monipuolinen liikuntatarjonta sekä seurojen ilmaiset käyttövuorot.
- Salon kaupungin liikunta- ja nuorisolautakunnan valitsema vuoden seuratyöntekijä 2011 tittelin sai Pentti Kovala.

2011

Seuratilaisuus pidettiin 28.4.2011 ja aloitettiin kahvitarjoilulla klo 17.00. Seuroja kokoontui kuulemaan liikunnan ilosanomaa odotettua vähemmän, mutta aktiivisimmat olivat onneksi paikalla, kommmentoi tapahtumaa järjestövastaava Marko Mäkinen. Tapaamisessa käsiteltiin seuraavia aiheita: tilanvarausjärjestelmä, koulutukset, avustukset, vuorojen haku sekä viestintä. Suurin uutinen oli kuitenkin Timmi eli uusi tilanvarausjärjestelmä, jota otetaan käyttöön pikku hiljaa kesän ja syksyn aikana. Nettisivuillamme voi tutustua jo selailemalla Timmin järjestelmää. Tervetuloa aikaan jälkeen Timmin!

Seuratapaamisen materiaali

---------

Seuroille postia

Salon liikuntapalvelut pyrkii tehostamaan viestintäänsä yhdistysten suuntaan ja tämän syksyn Seuraposti on lähetetty seuroille.

Sähköisen version voit lukea tämän linkin kautta!


Timmi - sähköinen tilanvarausjärjestelmä

Kun haluat vuokrata liikuntatilan käyttöösi, tällä hetkellä se onnistuu vanhaan malliin lomakkeen täyttämällä. Tulevaisuudessa tilojen vuokraus ja vuorojen haku tapahtuu Timmin eli tilanvarausohjelman kautta. Tällä hetkellä voit tutustua ohjelmaan ja selailla kesälle tehtyjä varauksia. Kuitenkaan ohjelman kautta ei vielä syksyn vuoroja voi käytännössä varata.

Lisätietoja liikuntapaikkojen varaukset- sivulta!

Yhteystiedot

Vs. liikuntapalveluiden esimies Saku Nikkanen
Perniöntie 7, 24100 SALO

(02) 778 4700

Liikuntapaikkamestari Marko Mäkinen
toimipiste Salohalli, Pormestarinkatu 5

(02) 778 4702

Liikuntapaikkamestari Reino Laaksonen
toimipiste Salon uimahalli, Anistenkatu 6

(02) 778 4703

Liikuntasuunnittelija Päivi Suominen
toimipiste Salohalli, Pormestarinkatu 5

(02) 778 4707Salolaisten liikuntayhdistysten yhteystiedot

Seuraparlamentti

Mikä on Seuraparlamentti?

Seuraparlamentti toimii asiantuntijaelimenä seuratoimintaa koskevissa kysymyksissä. Parlamentin päätavoitteena on yhteistyössä liikunta- ja nuorisolautakunnan kanssa koko liikuntakulttuurin ja seuratoiminnan aseman vahvistaminen Salossa.Lue lisää seuraparlamentista..

Muistiot
14.4.2010 (pdf, doc)
2.6.2010 (doc, pdf)