Työnhaku ja yrittäjyys

Työ- ja elinkeinotoimisto

Työ- ja elinkeinotoimistot ovat valtion ylläpitämiä virastoja, jotka auttavat esimerkiksi työnhakuun ja työllistymiseen, työttömyysturvaan, ammatinvalintaan, ja ura-suunnitteluun, koulutukseen hakeutumiseen ja yrittäjäksi ryhtymiseen liittyvissä asioissa. Osassa työ- ja elinkeinotoimistoja on erityisesti maahanmuuttajien palveluun erikoistuneita virkailijoita. Myös työlupa-asioista saa tietoja toimistoista. Kaikki työ- ja elinkeinotoimiston palvelut ovat maksuttomia.

Ota yhteyttä työ- ja elinkeinotoimistoon, kun:
* tarvitset tietoa avoimista työpaikoista
* tarvitset ohjausta työnhakuun liittyen
* tarvitset tietoja työttömyyden aikaisten etujen hakemisessa

Salon työ- ja elinkeinotoimisto
Tehdaskatu 7, 24100 SALO
Aukioloajat: ma - pe klo 9.00 - 15.45
Puh. 029 504 4500
Salon Työ- ja elinkeinotoimiston sivut

Salon Voimala


Salossa työnhakijoita palvelee myös Salon Voimala.
Salon Voimala on palvelupiste uutta suuntaa työuralleen etsiville salonseutulaisille. Voimala jakaa informaatiota erilaisten tapahtumien, tilaisuuksien ja koulutusten avulla sekä antaa neuvontaa erilaisissa työllistymiseen, kouluttautumiseen, yrittäjyyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Salon Voimala toimii myös alueen osaamisen näyteikkunana rekrytointitarpeessa oleville yrityksille. Voimalan palveluja voivat käyttää kaikki seudun työnhakijat ja uutta suuntaa pohtivat.
Örninkatu 15, 24100 SALO
Aukioloajat: ma - pe klo 10.00 - 16.00
Puh. 044 730 4141 (TE-päivystys klo 10.00 - 12.00)

Yrittäjyys

Yrityssalo Oy on Salon kaupungin omistama osakeyhtiö - yrittäjyyden palvelukeskus - joka palvelee yrittäjäksi aikovia ja jo toimivia yrityksiä. Yrityssalon asiantuntijat ovat kaikkien Salossa toimivien ja Saloon muuttavien yritysten ja myös yrittäjiksi aikovien palveluksessa. Yritysneuvonta sekä alkaville että toimiville yrityksille on pääosin maksutonta.
Yrityssalon yhteystiedot
Yrityssalon hallitus