Nuorisotoiminnan tukemiseen tarkoitetut avustukset 2015

Nuorisotoiminnan tukemiseen tarkoitettujen avustusten säännöt vuonna 2015 (pdf)

Kohdeavustus

Kohdeavustusta voidaan myöntää salolaisille nuorisoyhdistyksille sekä nuorten toimintaryhmille. Kohdeavustus myönnetään salolaisiin lapsiin ja nuoriin kohdistuvaan toimintaan. Vähintään 2/3 nuorisoyhdistyksen tai nuorten toimintaryhmän jäsenistä on oltava alle 29-vuotiaita.
Kohdeavustus on kertaluontoinen ja sitä myönnetään esim. nuorisotoiminnallisen projektin, hankkeen, tapahtuman tai tilaisuuden toteuttamiseen, nuorisoyhdistyksen toiminnan käynnistämisestä aiheutuviin menoihin tai normaalitoimintaan nähden suuriin tapahtumiin.

Hakemukset toimitetaan 4.9.2015 klo 12.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: tai postitetaan osoitteeseen PL 77, 24101 Salo tai tuodaan Salon kaupungintalon infopisteeseen (Tehdaskatu 2).
Myöhässä saapuneet hakemukset jätetään käsittelemättä.

Kohdeavustushakemus 2015

Yleisavustus

Yleisavustus voidaan myöntää yhdistyksille, joiden pääasiallinen toiminta yhdistysten sääntöjen mukaan on nuorisotoimintaa. Avustus voidaan myöntää myös rekisteröidyn yhdistyksen nuoriso-osastolle, joka on kirjanpidossa erotettavissa pääjärjestöstä. Yleisavustus on tarkoitettu nuorisoyhdistysten varsinaisen toiminnan tukemiseen, koulutus-, kurssi- ja leiritoimintaan, kansainväliseen toimintaan sekä ohjaajien palkkaamiseen.

Yhteystiedot

Lisätietoja:

Nuorisopalvelujen esimies:
Johanna Paananen 02 778 4800

Toimistosihteeri:

Anu Rautsalmi 02 778 4802

Nuorten Salo