Aloitteet

Valtuustoaloite

Valtuutetulla on oikeus tehdä valtuuston kokouksessa aloitteita kaupungin toimintaa ja hallintoa koskevista asioista. Kaupunginvaltuusto lähettää aloitteen valmisteltavaksi. Aloitteen johdosta tehtävät toimenpiteet saatetaan valtuustolle tiedoksi.

Valtuustoaloitteet20142015

Kuntalaisaloite

Kunnan asukkaalla on oikeus tehdä kunnalle aloitteita sen toimintaa koskevissa asioissa. Aloitteet käsitellään siinä toimielimessä, jonka toimivaltaan asia hallintosäännön mukaan kuuluu. Aloitteen johdosta tehtävät toimenpiteet saatetaan kuntalaiselle tiedoksi.

Aloitteen voi tehdä alla olevalla lomakkeella tai kuntalaisaloite.fi-palvelussa.

Kuntalaisaloitteet20142015


Kuntalaisaloite

Kunnan asukkaalla on kuntalain mukaan oikeus tehdä kunnalle aloitteita sen toimintaa koskevissa asioissa. Alla olevalla lomakkeella voit tehda sähköisen aloitteen.

Kirjaamo vastaanottaa sähköisesti toimittamasi aloitteen ja kirjaa sen asianhallintajärjestelmään. Kirjaamo lähettää sähköiseen viestiisi vastaanottokuittauksen ja tiedon toimialasta, jonne aloite on lähetetty valmisteltavaksi. Vastauksen aloitteeseesi saat sen jälkeen kun aloite on tullut loppuun käsitellyksi. Ratkaisun aloitteen johdosta tekee se toimielin tai viranhaltija, jolle asia kaupungin hallintosäännön perusteella kuuluu. Aloitteen vastaanottaja on Salon kirjaamo.

  • sähköposti: kirjaamo[at]salo.fi
  • käyntiosoite: Tehdaskatu 2
  • postiosoite: 24100 SALO, PL 77, 24101 SALO
  • puhelin: (02) 778 2043

Jos haluat, voit myös tulostaa tästä aloitelomakkeen, jonka voit täyttää käsin. Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Nimesi*
Sähköpostiosoite*
Kotiosoite*
Postinumero ja -toimipaikka*
Puhelinnumero
Haluan tiedon*
Aloitteeni*