Salon kansalaisopisto

Syyskautemme on käynnistymässä!

SKO kansi nettiversioon.JPG

Syksyn opinto-opas on jaettu kuntalaisille torstaina-perjantaina 10.-11.8., täältä nettisivuiltakin on opiston tarjonta löydettävissä ilmoittautumislinkkeineen. Ilmoittautumiset kursseille on käynnissä, varaa paikkasi nyt!

Uudet kurssit käynnistyvät muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta viikosta 36 alkaen, tarjoamme uusia kursseja vielä joulukuussakin.

Linkkien takaa löydät syyskauden 2017 eri oppiaineiden ja aihekokonaisuuksien kurssitiedot ilmoittautumisohjeineen ja -linkkeineen. Tervetuloa tutustumaan tarjontaan!

Haluatko avata oppaan netissä selattavan version? Klikkaa tästä!

___________________________________________________

Yhdistetyn opinto- ja liikuntaoppaan jakelusta

Tänä syksynä olemme saaneet aiempaa enemmän ilmoituksia siitä, että kansalaisopiston ja liikuntapalvelujen yhteinen opinto- ja liikuntaopas ei ole ajallaan tipahtanut postiluukusta tai on kokonaan jäänyt tulematta. Tässä vähän taustaa tilanteelle: käyttämämme painopaikka ilmoitti meille viivästyksestä, joka johtui ongelmista kyseisen painopaikan laitteistossa. Oppaista noin puolet eli 17 000 kappaletta saatiin Postin jakoon alun perin mainostettuna päivänä, siis torstaina 10.8., loput 15 000 kappaletta oli jaossa seuraavana päivänä eli perjantaina. Lisäksi pienille alueille ympäri Saloa jouduttiin suorittamaan paikkausjakoa vielä seuraavan viikon tiistaina. Ainakin Muurlassa, Perniössä, Halikossa ja Pahkavuoressa näitä ongelma-alueita oli, saamamme ilmoitusten mukaan osaan näistä oppaat olivat kuitenkin saapuneet viimeistään em. tiistaina.

Posti selvitti jälkeenpäin jakelun toteutumista ja heidän kanta tilanteeseen on se, että jakelu on alueittaan suoritettu niin kuin pitikin. Mitään alueita ei ollut jäänyt jakamatta.

On kuitenkin pieniä alueita ja yksittäisiä talouksia, joihin oppaita ei tullut. Pahoittelemme tätä meistä riippumatonta tilannetta. Opinto- ja liikuntaoppaita on edelleen noudettavissa kansalaisopistolta (Ylhäistentie 2), Liikuntapalveluista (Perniöntie 7), kaupungintalolta ja pääkirjastosta. Täällä nettisivuilla syyskauden kurssitarjontamme löytyy ilmoittauutmislinkkeineen, lisäksi netissä selattava versio löytyy täältä!

Tilanne on harmillinen, toivottavasti tämänkertainen jää kuitenkin ainoaksi laatuaan.

___________________________________________________

Opiskelijakunta järjestää matkan SUOMEN KÄDENTAIDOT -messuille Tampereelle sunnuntaina 19.11.2017.

Lähtö:
klo 7.30 torin turistipysäkiltä,
Paluu:
klo 16.30 Tampereelta.
Hinta:
41 e (matka, lippu, kahvi + sämpylä menomatkalla).
Ilmoittautumiset:
Pirjo Aaltonen puh. 044 357 5661
Maksu:
Opiskelijakunnan tilille FI92 5410 0240 0034 29 viimeistään 3.11. mennessä.

TERVETULOA mukaan kaikki kädentaidoista kiinnostuneet!

____________________________________________________