Lasten ja nuorten kurssit

BalettiNettiin.gif

Kansalaisopisto tarjoaa kurssitarjonnassaan monipuolisen kattauksen myös lapsille ja nuorille suunnattuja toimintaa. Kurssit ovat opinto-oppaassamme taiteen perusopetusta lukuunottamatta yleensä siroteltu oppiaineittain muiden kurssien sekaan. Yritämme nyt helpottaa sopivien kurssien löytymistä muun tarjonnan keskeltä. Keräämme syyskaudesta 2018 lähtien tälle sivulle koosteen käynnistyvän lukukauden tarjonnassa olevista lasten ja nuorten kursseista.

Tulevan syyskauden tarjonta tulee tähän näkyviin elokuun puoleen väliin mennessä. Kurssit ovat tuolloin jaoteltu suurpiirteisesti kahtia: lasten kurssien ja nuorten ÄKSÖN!-kurssien osuuksiin. Jokaisen kurssin nimessä tai kuvauksessa määritellään tarkemmin minkäikäisille osallistujalle kurssi on tarkoitettu. Oppiaineen vastuuhenkilöltä voi aina kysyä tarkennuksia kurssisisältöön ja minkäikäiselle kohderyhmälle kurssi on tuunattu.

Huomaa myös, että tietyille aikuisille suunnatuille kursseille on etenkin nuorten osallistuminen mahdollista. Tällaiset osallistumismahdollisuudet kerrotaan aina kurssin kuvauksessa. Näissäkin tapauksissa tarkennusta voi kysyä vastuuhenkilöltä.

Palataan asiaan syksymmällä!

SKO-musiikki.jpg