Koululaisten iltapäivätoiminta

Koululaisten iltapäivätoimintaa järjestetään 1. - 2. luokan oppilaille kunnan päättämässä laajuudessa. Toiminta on maksullista. Ensisijainen toimintapaikka on sen alakoulun toimintapiste, jossa oppilas on perusopetuksessa riippumatta siitä, millä alueella hän asuu. Jos lapsi on ilmoitettu iltapäivätoimintaan, kaupunki ei järjestä eikä kustanna koulukuljetusta kotiin.

Toimintaa järjestetään mikäli kouluun saadaan ilmoittautumisaikana muodostettua kahdeksan oppilaan ryhmä.

Toimintaa ei järjestetä koulun loma-aikoina eikä todistustenjakopäivinä. Koulun loma-ajat eivät oikeuta maksun alentamiseen.

Iltapäivätoiminta päättyy klo 16.30. (Opetusltk 26.1.2016 § 3)

Salon kaupunki ei järjestä aamutoimintaa.

Vuoden 2018 iltapäivätoiminnan paikkapäätökset julkistuvat Wilmaan vk 14-16 aikana.

Iltapäivätoimintaan haku kesken kauden

Mikäli palveluntarve muuttuu kesken kauden, voit hakea iltapäivätoimintaan Wilman kautta. Lomake löytyy Wilman valikosta Lomakkeet. https://wilma.salo.fi/.

Hakulomake löytyy kirjautumisen jälkeen ylävalikosta kohdasta Hakemukset ja päätökset. Valitse oikeasta reunasta kohta Tee uusi hakemus -linkki, josta avautuu valikko. Valitse lomake Iltapäivätoimintaan hakeminen. Viimeiseksi paina vielä Tallenna tiedot -painiketta. Tämä lähettää hakemuksen eteenpäin. Jos tarve on akuutti, ota hakemuksen lisäksi yhteyttä alla olevaan toimistosihteeriin.

Jos olette muuttamassa paikkakunnalle, ota yhteyttä

Iltapäivätoimintapaikan muutos- tai peruutushakemus

Lomake peruuttamiseen löytyy Wilman sivuilta Menu -valikosta Lomakkeet. Lomakkeen nimi on Iltapäivätoiminnan peruutusilmoitus.

Mikäli Wilman käyttö ei ole mahdollista, voit ottaa yhteyttä suoraan toimistosihteeriin joko sähköpostilla tai soittamalla.

Koululaisten vuorohoidon haku - MLL

Koululaisten vuorohoidon haun toimintaohjeet - MLL

Yhteydenotot: MLL:n palveluohjaaja Sirpa Stenström, puh. 044 535 5161, .