salon_vesi_original_rgb.jpgLiikelaitos Salon Vesi

Vuoden 2009 alusta kaupungin organisaatioon perustettiin kaksi liikelaitosta, joista toinen on Liikelaitos Salon Vesi. Liikelaitos ei käytä toiminnan rahoittamiseen verovaroja, vaan kaikki kustannukset katetaan kuluttajilta perittävillä maksuilla, joita ovat kulutus-, perus-, ja liittymismaksut. Maksuissa on jatkuva korotuspaine, koska vesihuoltotoiminta on
pääomavaltaista toimintaa.

Liikelaitos Salon Veden päätehtävänä on toimittaa asiakkailleen korkealaatuista puhdasta vettä sekä hoitaa jätevesien viemäröinti ja jätevesien puhdistus tehokkaasti.

Koko vesihuollon kehittämiseksi ja suunnitelmallisuuden parantamiseksi kaupungin strategian mukaisesti kaupungin alueelle tehdään vesihuollon kehittämissuunnitelma.Tässä käydään läpi vesihuoltoasiat ja ehdotetaan kehittämisohjelmaa vuodelle 2030 asti.Vesi2012.jpg

Jos kiinteistöösi ei tule käyttövettä tai viemärit eivät toimi ja epäilet, että vika on kaupungin vesihuollossa, ota yhteyttä Liikelaitos Salon Veden vastuupäivystäjään, puh. 044-778 5800/24 h joka päivä.


Tilaa tämä näkymä rss-syötteenäVesihuolto tiedottaa

  Yhteystiedot

  Vesilaitostoiminta toimii osoitteessa Satamakatu 9, 24100 Salo.

  Viemärilaitostoiminta toimii osoitteessa Satamakatu 33, 24100 Salo.

  Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä asianomaiseen virkamieheen.


  Avoinna:
  ma - to 8.00 - 16.00 ja
  pe 8.00 -14.45.

  Postiosoite:
  PL 77, 24101 Salo

  Laskutusosoite:
  Salon kaupunki / Liikelaitos Salon Vesi
  Sarjanumero 16802027
  PL 861
  00019 SSC

  Puhelin: (02) 7781

  linkkeja

  Linkit:

  www.vesiensuojelu.fi

  • Suomen vesiensuojeluyhdistysten liitto ry:n sivut. Antaa tietoa Liikelaitos Salon Veden viemäriverkoston ulkopuolelle jäävien kiinteistöjen jätevesien käsittelystä.

  www.vesiosuuskunnat.fi

  • Vesiosuuskuntien tarvitsemat toiminnat ja tarpeet. Antaa tietoa perustamisesta, rakentamisesta, hallinnoinnista, ylläpidosta, edunvalvonnasta.

  www.pellervo.fi/wuokko

  • Osuuskunta on yhteisyrittäjyyttä. Monipuolista tietoa osuuskunnasta.

  www.vvy.fi

  • Vesi- ja viemärilaitosyhdistyksen sivut. VVY on vesihuoltolaitosten valtakunnallinen yhteisjärjestö. Sivuilta saa monipuolista tietoa vesihuoltolaitosten toiminnasta.

  www.ymparisto.fi

  • Monipuolista ja kattavaa tietoa ympäristöön liittyvistä asioista.