Capulus -projekti

Capulus-projekti palvelee työttömiä työnhakijoita ja työnantajia

Salolaisille työttömille työnhakijoille

Projektin ideana on edistää työllistymistäsi avoimille työmarkkinoille. Tärkein työkalu on oma motivaatiosi selvittää tilannettasi ja työmahdollisuuksiasi. Meillä on tarjottavana sinulle mm.
- polkuja työhön paluuseen
- tukea työnhakuun
- työkykyä parantavia lyhytkursseja
- voimavararyhmiä

Ota yhteyttä Salon työ- ja elinkeinotoimistoon, kaupungin sosiaalikeskukseen tai tule käymään Waltissa projektityöntekijöiden luona, jos haluat osallistua palveluihimme.

Työnantajille

Tarjoamme työnantajille apua rekrytointiin. Jos etsit työntekijää, ota yhteyttä. Meillä on asiakkaina tällä hetkellä eri alojen ammattilaisia valmiina työhön.

Kartoitamme yrityksenne tai yksikkönne tarpeet ja olemme tukena koko rekrytointiprosessin ajan sekä työntekijän työsuhteen alkuvaiheessa. Etsimme jatkuvasti myös uusia työharjoittelu- ja työelämävalmennuspaikkoja. Ota yhteyttä projektityöntekijöihin, mikäli haluat kuulla maksuttomista palveluistamme lisää.

CAPULUS - projekti on ESR-rahoitteinen ja Salon kaupungin hallinnoima. Toimimme Sosiaalikeskuksen/Työvoiman palvelukeskuksen yhteydessä vuosina 2010-2012. Kohderyhmämme ovat työttömät salolaiset henkilöt, joille on erilaisista syistä haasteellista työllistyä avoimille työmarkkinoille. Palveluiden kehittäminen tapahtuu yhteistyössä Salon kaupungin, Te-toimiston, yhdistysten ja yritysten kesken.

VÖRKKII! - Apua rekrytointiin

Vörkkii! -palveluja tarjoavat salolaiset organisaatiot, jotka ohjaavat opiskelijoita tai työttömiä työnhakijoita avoimille työmarkkinoille. Tälläkin hetkellä tiedossamme on useita eri alan ammattilaisia tai työkokemusta etsiviä nuoria. He ovat käyneet ohjaus- ja valmennuspalveluissamme ja ovat valmiina töihin tai työharjoitteluun. Yrittäjällä on mahdollisuus saada nk. Vörkkii! -lista sähköpostina muutaman kuukauden välein saaden tietoa motivoituneista työnhakijoista. Me tunnemme asiakkaamme ja tiedämme ketä suositella.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää Vörkkii! -palveluista, tulemme mielellämme kertomaan asiasta lisää. Lisätietoja Timo Laakso puh. (02) 778 5539, sähköposti timo.laakso@salo.fi

Eu logo.gifVipuvoimaa Eu logo.gif

Yhteystiedot Capulus

Capulus-projektin työntekijät:

Salla Seppälä
Projektipäällikkö
salla.seppala@salo.fi
puh. (02) 778 5538

Timo Laakso
Projektityöntekijä
timo.laakso@salo.fi
puh. (02) 5539

Maria Virkki
Projektityöntekijä
maria.virkki@salo.fi
puh. (02) 778 5229