Ravitsemispalvelut

Ravitsemispalveluissa töitä tekee noin 137 työntekijää, esimiehet ja hallinto mukaan lukien.

Työskentelemme kolmella palvelualueella, 13 -valmistuskeittiöissä, toimitamme ruokaa ja järjestämme ateriapalvelua palvelu- ja jakelukeittiöissä (110). Palvelukeittiöissä asiakaspalvelun, hygienian ja astiahuollon järjestävät ravitsemispalveluiden työntekijät ja jakelukeittiöissä asiakkaan työntekijät. Vuokraamme osaa tiloistamme eli keittiöitä ja ruokasaleja, ohessa keittiöiden ja ruokasalien vuokrausperusteita ja keittiöittemme osoitetietoja.

Keittiöiden ja ruokasalien vuokrausperusteet ja osoitteet

Olemme jakaneet tuotannon suunnittelun, johtamisen ja organisoinnin kahdelle asiakasryhmälle: 1. kokopäivänhoitolaitosten- ja vanhusten ruokailu ja 2. koulu- ja varhaiskasvatusruokailu.

Suunnittelemme omat ruokalistat näille asiakasryhmille ja teemme yhteistyötä asiakkaiden edustajien ja myös asiakkaiden kanssa. Valmistamme ja tarjoilemme ruokalistojen mukaista, maukasta ja ravitsemuksellisesti täysipainoista ruokaa ammattialakohtainen ja muu meitä koskettava lainsäädäntö huomioiden.

Tavoitteenamme on edistää lähiruuan käyttöä ja nostaa ruuan kotimaisuusastetta lisäämällä kotimaisten kasvisten, juuresten, marjojen ja kalan käyttöä. Näistä suosittuja ja myös paikallisia esimerkkiruokia ovat hernekeitto ja pannukakku tuoremarjasoseella, ohrapuuro ja marjakeitto, silakkapihvit sekä vanhusten ruokalistan "ykkösherkku" mustikkakukko ja vaniljakastike.
Asiakasnäkökulma on vahvasti esillä toiminnassamme, järjestämme asiakastiedusteluja vuosittain. Viimeisen tiedustelun tuloksena tuotekehiteltiin mm. uusi ateriayhdistelmä: Moussakas ja kreikkalainen salaatti ja kalkkunakastike, täysjyväriisi ja jäävuorimelonikurkkusalaatti koulujen ja päiväkotien ruokalistoille.

Salon ravitsemispalvelut on sitoutunut edistämään toiminnassaan kestävää kehitystä sekä käyttämään luomutuotteita säännöllisesti, olemme luomuportaalla yksi.

Suomalaiset ravitsemussuositukset

Portaat luomuun

Ravitsemispalveluiden yhteystiedot

Sähköposti:

Ravitsemis- ja puhtaanapito-
palvelujen esimies
Anu Sorvari-Happonen
(02) 778 5900

Ravitsemispalveluesimies
Sari Männistö
(02) 778 5905

Ravitsemispalveluesimies
Tiina Lamberg
(02) 778 5912

Ravitsemispalveluesimies
Rakel Brück
(02) 778 5910