Joulu Salon lapsille -lahjakeräys 2017

Salon seurakunnan diakoniatyö, Salon Vilpas koripallo ry, Mannerheimin lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri sekä Salon kaupunki järjestävät tänä vuonna yhteistyössä Joulu Salon lapsille -lahjakeräyksen. Keräyksen tavoitteena on tuoda jouluiloa vähävaraisille lapsiperheille lahjoittamalla alaikäisille lapsille joululahjoja lasten toiveiden mukaan.

Vähävaraisten perheiden huoltajat voivat esittää joululahjatoiveet ja antaa yhteystietonsa tämän linkin kautta.

Lahjatoiveen hinta voi maksimissaan olla 50 euroa. Yli 50e arvoisia lahjatoiveita emme huomioi. 10-17-vuotiaille lapsille voi halutessaan toivoa lahjan sijasta lahjakorttia erikoisliikkeeseen (esim. vaate- tai urheiluliikkeeseen tai kirjakauppaan). Tavoitteenamme on, että jokainen lahjatoive löytäisi lahjoittajansa.

Lahjatoiveita voi linkin kautta esittää ti 31.10.2017 saakka. Lahjoja pyytäneiden perheiden henkilötietoja käsitellään luottamuksella ja ne jäävät vain Salon sosiaalityön palveluiden koordinaattoreiden käyttöön. Lahjatoiveet välitetään lahjoittajille erillisten lahjatoivekorttien välityksellä. Korteissa on tieto lahjan saajan iästä, sukupuolesta ja lahjatoiveesta. Salon kaupungin keräystä varten luoma henkilötietorekisteri hävitetään lahjakeräyksen päätyttyä.

Lahjoja kerätään viikolla 48, pääkeräys järjestetään Salon Vilpas koripallo ry:n kotipelin yhteydessä 3.12.2017. Valmiit lahjapaketit voi noutaa Salon kaupungintalolta (os. Tehdaskatu 2, Salo) 7.-12.12.2017 kaupungintalon aukioloaikoina (ma-to klo 8-15.45). Lahjojen jakamisesta huolehtivat seurakunnan ja MLL Varsinais-Suomen piirin vapaaehtoiset.

Lisätiedot

Katri Viippo
perhesosiaalityön päällikkö
Salon kaupunki

p. 02 778 3001