Perhevalmennukset Salossa 2015

Lapsen odotusaika ja vauvan syntyminen perheeseen ovat elämän suurimpia tapahtumia. Ennen syntymää neuvolan ryhmämuotoinen perhevalmennus antaa perustietoja parisuhteesta, vanhemmuudesta, suun terveydenhuollosta, imetyksestä ja vastasyntyneen hoidosta. Lisäksi ohjaamme tutustumiskäynnille Salon aluesairaalan synnytysyksikköön.

Odotusajan valmennusillat pidetään Läntisen terveysaseman ryhmätilassa, Vilhonkatu 25, 24240 Salo. Lisätietoja saa omalta äitiysneuvolan terveydenhoitajalta!

Neuvolassa alkanut perhevalmennus jatkuu vauvan syntymän jälkeen

Kaikki ensimmäisen lapsen (alle 1 v.) vanhemmat ovat tervetulleita vauvan syntymän jälkeen pidettäviin jatkotapaamisiin jotka pitävät sisällään sekä tietoa ja vinkkejä että vertaistukea ja keskustelua.

Ryhmässä kukaan ei ole yksin omien kokemustensa, ilojensa eikä surujensa kanssa, vaan asiat saa jakaa niin ammattilaisten kuin samanlaisissa elämäntilanteissa olevien kanssa. Samaa tilannetta läpi käyvä ymmärtää ja pystyy tukemaan toista, koska tietää, mistä on kyse.

Tapaamisissa saatte tietoa vauvan kehityksestä, vauvan ja vanhempien vuorovaikutuksesta sekä parisuhteen hyvinvoinnista. Lisäksi saa ajankohtaista tietoa varhaiskasvatuspalveluista

Jatkotapaamiset ovat sisällytettyinä Avoimen päiväkodin Vauvatreffien ohjelmaan;

ma 23.2.15 klo 13 - 15 Imetys ja vauvanhoito

ma 23.3.15 klo 13 -15 Vauvaperheen arki

ke 22.4.15 klo 17 - 19 Vanhemmuus ja parisuhde

Salon perhekeskuksessa, Annankatu 10, 24100 Salo

Ei ennakkoilmoittautumista! Lisätietoa saa lastenneuvolan terveydenhoitajalta!

Tapaamiset järjestävät yhteistyössä Salon kaupungin terveyspalvelut, varhaiskasvatus, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä Perheasiainneuvottelukeskus.