Suun terveydenhuoltohh_hymyilevä lapsi.jpg

Terveyskeskus tuottaa suun terveydenhuollon palveluita alueen koko väestölle.
Kun tarvitset terveyskeskuksen kiireellisen tai kiireettömän hammashoidon palveluita, ota yhteyttä suun terveydenhuollon keskitettyyn ajanvaraukseen 02 772 3852. Ajanvaraus palvelee arkisin klo 7.30 - 15.30. Käytössä on takaisinsoittojärjestelmä. Ajan saa hoidon tarpeen kiireellisyyden perusteella.

Kun tarvitset kiireellistä hammashoitoa, voit tulla arkisin klo 7.30 - 16.00 Läntisen terveysaseman hammashoitolaan hoidon tarpeen arviointiin myös ilman ajanvarausta. Iltaisin ja viikonloppuisin hammaslääkäripäivystys on Turussa.

Tekstiviestimuistutus

Salon suun terveydenhuoltopalveluissa otetaan käyttöön asteittain tekstiviestimuistutus varatusta vastaanottoajasta 1.9.2015 alkaen. Viestissä on tieto hammashoidon vastaanottoajasta ja -paikasta, ei henkilötietoja. Muistutusviesti lähetetään kaksi päivää ennen varattua aikaa. Muistutusviesti lähetetään matkapuhelinnumeroon, joka on sovittu potilaan kanssa.
Kyseessä on muistutusviesti. Viestin saapumatta jääminen ei ole peruste jättää hoitoaikaa käyttämättä ja peruuttamattomista poisjäänneistä peritään sakkomaksu, jos ajan peruutusta ei ole tehty viimeistään hoitoaikaa edeltävänä päivänä virka-aikana.
Tekstiviestiin ei voi vastata. Tarvittaessa tulee ottaa yhteys keskitettyyn ajanvaraukseen.

Ajanvaraus

Keskitetty ajanvaraus
Arkisin klo 7.30 - 15.30
Läntisen terveysaseman hammashoitola
puh. 02 772 3852
Käytössä takaisinsoittojärjestelmä

Hammaslääkäripäivystys