Voimala 2.0 - salolaisten työnhakijoiden palvelupiste

Voimala on avoinna arkisin klo 10 - 16. Voimalassa palvelee myös kahvila, josta voi ostaa suussa sulavia herkkuja edulliseen hintaan ja tarjoamme edullisen keittolounaan ti-pe.

Voimalassa tapahtuu

14.12. Voimalan ja kirjaston pikkujoulut klo 10 - 15. Tule tekemään joululahjatoiveita joulupukille!

Voimala 2.0 palvelut

Palvelupisteessä tarjotaan apua ja ohjausta työn hakemiseen, koulutuksiin sekä työkyvyn ylläpitämiseen. Palvelupisteeseen ovat silti tervetulleita ihan kaikki salolaiset. Voimalaan voi tulla poikkeamaan kahville, jutustelemaan ystävien kanssa, verkostoitumaan. Voimala 2.0 on kaikkien salolaisten olohuone.

Voimalassa päivystävät eri alojen asiantuntijat ja heitä voi tulla tapaamaan ilman ajanvarausta. Viikko-ohjelmat löytyvät tämän sivuston sivupalkista. Meidät löytää myös Facebookista.

Voimalan kahvilasta voi aukioloaikojen puitteissa tilata tarjoiluja Voimalassa, Laurinsalissa tai Hilkansalissa pidettäviin tilaisuuksiin. Tilattaviin tuotteisiin kuuluvat suolaiset ja makeat leivonnaiset, kahvi ja tee. Tarjoilutilaukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Tarjoiluihin sekä kahvilan toimintaan liittyvät yhteydenotot: työnsuunnittelija Eija Parviainen 044 778 3005.

Otamme mielellämme vastaan ideoita Voimala 2.0 toimintaan ja sisältöön. Toivomuksia voi lähettää osoitteeseen

Voimala