Voimala 2.0 - salolaisten työnhakijoiden palvelupiste

Voimala on avoinna ma, ti, to ja pe klo 10 - 15, ke klo 10 - 17. Voimalassa palvelee myös kahvila, josta voi ostaa suussasulavia herkkuja edulliseen hintaan.

Ajankohtaista

Voimalan kesäajan palvelut

Voimalassa ei ole päivystyksiä 1.7. - 12.8. välisenä aikana. Voimalan muu toiminta pyörii normaalisti aukioloaikojen mukaisesti.

Pidennetty aukioloaika

Voimala palvelee nyt pidempään. Voimala on avoinna keskiviikkoisin klo 10 - 17. Pidennetty aukioloaika antaa mm. työssäkäyville mahdollisuuden käyttää palvelujamme.

Kahvion kesäajan lounas

Kahvio tarjoaa kesällä lounaaksi pizzaa salaatilla 4,00 euron hintaan tai ruokaisan salaatin hintaan 4,00 euroa. Kokkimme leipoo joka päivä itsetehdyt tuoreet leipomukset. Tervetuloa herkuttelemaan.

Voimala 2.0 palvelut

Palvelupisteessä tarjotaan apua ja ohjausta työn hakemiseen, koulutuksiin sekä työkyvyn ylläpitämiseen. Palvelupisteeseen ovat silti tervetulleita ihan kaikki salolaiset. Voimalaan voi tulla poikkeamaan kahville, jutustelemaan ystävien kanssa, verkostoitumaan. Voimala 2.0 on kaikkien salolaisten olohuone.

Voimalassa päivystävät eri alojen asiantuntijat ja heitä voi tulla tapaamaan ilman ajanvarausta. Viikko-ohjelmat löytyvät tämän sivuston sivupalkista. Meidät löytää myös Facebookista.

Voimalan kahvilasta voi aukioloaikojen puitteissa tilata tarjoiluja Voimalassa, Laurinsalissa tai Hilkansalissa pidettäviin tilaisuuksiin. Tilattaviin tuotteisiin kuuluvat suolaiset ja makeat leivonnaiset, kahvi ja tee. Tarjoilutilaukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Tarjoiluihin sekä kahvilan toimintaan liittyvät yhteydenotot: työnsuunnittelija Eija Parviainen 044 778 3005.

Otamme mielellämme vastaan ideoita Voimala 2.0 toimintaan ja sisältöön. Toivomuksia voi lähettää osoitteeseen

Voimalassa tavataan.