Voimala 2.0 - salolaisten työnhakijoiden palvelupiste

Palvelupisteen avajaisia vietettiin 19.4. Avajaispäivänä kävi reilut 200 vierasta.
Hienoa.

Palvelupisteessä tarjotaan apua ja ohjausta työn hakemiseen, koulutuksiin sekä työkyvyn ylläpitämiseen. Voimalan pääkohderyhmää ovat työttömät työnhakijat. Mutta palvelupisteeseen ovat silti tervetulleita ihan kaikki salolaiset. Voimalaan voi tulla poikkeamaan kahville, jutustelemaan ystävien kanssa, verkostoitumaan. Voimala 2.0 on kaikkien salolaisten olohuone.

Palvelupiste on sisustettu uudenlaisesti raikkaaksi ja tyylikkääksi. Sisustuksen ovat suunnitelleet ja toteuttaneet Waltin ja nuorisopalveluiden työpajat.
Palvelupisteessä toimivaa kahvilaa pyöritetään Waltin catering-pajan toimesta.

Voimala 2.0 seuraavien viikkojen ohjelmia rakennetaan par´aikaa. Teemme toiminnastamme monipuolista sekä kattavaa. Kuukausiohjelman pohjana käytetään salolaisilta työnhakijoilta kerättyjä ideoita ja toiveita.
Viikko-ohjelmat ovat luettavissa tällä sivustolla (oikean alareunan laatikko). Seuraa tiedotustamme täällä palvelupisteen sivuilla, VOITTO-työllisyyshankkeeen sivuilla sekä paikallisissa lehdissä.
Meidät löytää myös Facebookista, samoin kuin VOITTO-työllisyyshankkeen.

Otamme mielellämme vastaan ideoita Voimala 2.0 toimintaan ja sisältöön. Toivomuksia voi lähettää palvelupisteen hoitajalle työnsuunnittelija Maija-Leena Siuvatille tai VOITTO-hankkeen projektipäällikkö Eija Laitiselle

Palvelupisteessä tavataan.