Tuotetestausympäristö

Hyvinvointi- ja terveysteknologia on tulevaisuuden kasvuala, ja Salo haluaa edistää tämän tulevaisuudenvision toteutumista. Yhdessä kehittämällä hyvinvointialalle syntyy uusia käyttäjälähtöisiä tuotteita ja palvelukonsepteja sekä menestyvää liiketoimintaa.

Hyvinvointiteknologiaa tuottavat yritykset voivat hyödyntää Salon kaupungin vanhuspalvelujen kanssa rakennettuja aitoja tuotetestausympäristöjä. Laaja hoitohenkilökunnasta, senioriasukkaista ja heidän omaisistaan koostuva verkosto antaa monipuoliset mahdollisuudet palautteeseen ja myös pitkäkestoisempaan työskentelyyn tuotteiden käytännönläheisyyden varmistamiseksi.

Salon kaupungin vanhuspalvelut tarjoaa yrityksille aidon tuotetestausympäristön ja asiantuntija-apua, joka edistää uusien tuotteiden ja palvelujen käyttäjälähtöistä kehittämistä. Testausympäristöt, yhteensä 16 kpl, koostuvat kotihoidon, tehostetun palveluasumisen ja hoivakotien yksiköistä. Jokaisella ympäristöllä on yksikön henkilöstöön kuuluva yhteyshenkilö. Ympäristöt toimivat ideaalina kasvualustana uudelle hyvinvointiteknologialle.

Perniön palvelukeskus - esimerkki testausympäristöstä

Kuvia Perniön palvelukeskuksen pääovelta ja takapihalta.

Palvelukeskuksen pääovi 004.jpg

Palvelukeskuksen takapiha 008.jpg

Esimerkkinä tuotetestausympäristöstä on Perniön palvelukeskus. Rakennuksessa toimii tehostetun palveluasumisen kaksi yksikköä ja lisäksi Reimarissa Ikäkeskus -toimintaa, joka kokoaa yhdistykset ja vapaaehtoistyöntekijät toimimaan yhdessä. Edellä mainituista toiminnoista vastaavat Salon kaupungin vanhuspalveluiden työntekijät. Perniön palvelukeskus on osa Perniön Vanhustentaloyhdistys ry:n rakennuttamia asuntoja ikäihmisille Tiipilän alueella. Perniön palvelukeskuksessa on sähkölukitujärjestelmä sekä yleisissä tiloissa oleva videovalvontajärjestelmä. Asukkailla on käytössä turva- ja hyvinvointijärjestelmä rannekkeella ja jokaiseen asuntoon on tuotu KuituKotiin -valokuituliittymä.

Yhteydenotot tuotetestausympäristö asioissa

Salon itäisen kotihoidon alue-esimies
Päivi Lensu
p. 044 772 6118

Ympäristöjen kuvauksista lisää
expertvillage.salotech.fi