EtusivuVapaa-aika ja matkailuOllikkalan kuntosali suljettu vesivahingon takia

Ollikkalan kuntosali suljettu vesivahingon takia

Ollikkalan kuntosali on toistaiseksi suljettuna kuntosalissa tapahtuneen vesivahingon vuoksi. Vielä ei ole varmuutta siitä, koska sali saadaan avattua, mutta se on suljettuna vähintään kuukauden verran.

Vuosikortteja ja 10-korttien osalta tarjotaan korvaavia kuntosaleja seuraavasti:

  • Vuosikortti (aikuiset, nuoret, opiskelijat, työttömät): mahdollisuus käyttää Halikon ja Perniön sekä uimahallin kuntosaleja
  • Pirteyttä Päiviin-eläkeläisliikuntakortti, mahdollisuus käyttää uimahallin kuntosalia
  • Virkisty Virtaa-aktiivisuuskortti, mahdollisuus käyttää uimahallin kuntosalia
  • 10-kortit, ei korvaavaa salia, mutta kortin voimassaoloaikaa jatketaan sulun mittainen aika (vaatii käynnin uimahallilla sen jälkeen kun kuntosalin avaamisaika tiedetään)

Vuosikorttien osalta Halikon tai Perniön kuntosalien avainlätkän saa uimahallin kassalta, jonne jätetään oma Ollikkalan vuosikortti lätkää noudettaessa. Uimahallin kuntosalia käytettäessä näytetään kassalla Ollikkalan korttia.

Pyydämme, että avainlätkät noudetaan ensisijaisesti ma-ke 21.1-23.1 klo 15-19 välisenä aikana, jolloin kassalla on ylimääräinen työntekijä.

Ollikkalan ma- ja ke- aamujen eläkeläisryhmien osalta maanantairyhmä kokoontuu 21.1. alkaen toistaiseksi Salohallin kuntosalilla ja juoksusuoralla, klo 9.00-10.30 ja keskiviikon ryhmä 23.1. alkaen klo 9-10 Hermannin koulun juhlasalissa os. Torikatu 5-7, (sisäänkäynti sisäpihalta rakennuksen sisäkulmasta)

Urheiluseuroihin on oltu yhteydessä seuratoiminnan korvaavista tiloista. Näistä seurat ilmoittavat itse omille osallistujilleen.
Pahoittelemme sulkemisesta aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja antaa liikuntapaikkamestari Reino Laaksonen, reino.laaksonen@salo.fi, 02- 778 4703.

Julkaistu: 18.1.2019 14:10

Takaisin