EtusivuHyvinvointipiste avautuu kauppakeskus Linjuriin

Hyvinvointipiste avautuu kauppakeskus Linjuriin

Avaamme maanantaina 16.4.2018 kello 10.00 Salon kauppakeskus Linjurin toiseen kerrokseen kaupungin hyvinvointipisteen. Hyvinvointipisteessä on mahdollisuus ilman ajanvarausta keskustella terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista terveydenhoitajan kanssa. Toiminnassa on mukana myös kaupungin ja vapaaehtoisjärjestöjen muita asiantuntijoita.

Virallinen avaus tapahtuu kello 12.00. Avauksen suorittavat apulaiskaupunginjohtaja Jari Niemelä sekä kaupunginhallituksen puheenjohtaja Saija Karnisto.

Mikäli et pääse paikalle avauspäivänä, toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan toimintaamme milloin tahansa hyvinvointipisteen aukioloaikana. Hyvinvointipiste on avoinna ma, ke ja pe kello 10 - 12.30 ja 13 - 16 sekä ti ja to kello 10 - 12.30 ja 13 - 18.
Lisäksi piste palvelee joka kuukauden kolmantena lauantaina klo 10 - 14.

Järjestämme kaikille avoimen nimikilpailun, jolla haemme ideaa toimipisteen nimeksi. Nimikilpailuun voi osallistua hyvinvointipisteessä
tai sähköisesti lähettämällä viestin . Lisäksi toivomme saavamme toiminnan alkuvaiheesta alkaen palautetta mm. toiminnasta ja aukioloajoista, jotta voimme kehittää toimintaamme kaupunkilaisten tarpeita parhaiten kohtaavaksi.

Avajaispäivänä on kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

Julkaistu: 13.4.2018 09:26

Takaisin

Ajankohtaista