EtusivuInfoilta lapsille, nuorille ja perheille toimintaa ja palveluja järjestäville yhdistyksille 24.3.

Infoilta lapsille, nuorille ja perheille toimintaa ja palveluja järjestäville yhdistyksille 24.3.

Salon kaupungin perhekeskustyöryhmä järjestää tilaisuuden tiistaina 24.3.2020 klo 17-18.30 Salon kaupungintalolla valtuustosali Tammessa. Tilaisuus on suunnattu niille yhdistyksille, jotka järjestävät salolaisille lapsille, nuorille ja perheille toimintaa ja palveluja. Tilaisuuteen ovat tervetulleita näiden yhdistysten työntekijät, luottamushenkilöt ja muut vapaaehtoiset.

Tilaisuudessa esitellään Salon perhekeskusta. Perhekeskus on palvelujen kokonaisuus, joka sisältää lapsille ja perheille suunnatut hyvinvointia ja terveyttä edistävät, kasvua ja kehitystä edistävät sekä varhaisen tuen ja hoidon palvelut. Perhekeskus yhteensovittaa kuntien ja kuntayhtymien sekä järjestöjen ja seurakuntien palveluita ja toimintaa.

Tilaisuuden tavoitteena on kutsua yhdistyksiä mukaan yhteistyöhön ja kartoittaa, millaisia palveluja kolmas sektori tarjoaa salolaisille lapsille, nuorille ja lapsiperheille.

Ohjelma:

  • Klo 17.00 Saapuminen ja kahvitarjoilu
  • Klo 17.10 Tervetulosanat: Salon perhekeskustyöryhmän puolesta Päivikki Franck (johtava sosiaalityöntekijä, Salon kaupungin kasvatus- ja perheneuvola) ja Enni Lindberg (perhekeskustoiminnan koordinaattori, MLL:n Varsinais-Suomen piiri)
  • Klo 17.15 Valtakunnallisen perhekeskuskehittämisen kuulumiset: Katja Rippstein (järjestöagentti, Perheet keskiöön -hanke)
  • Klo 17.30 Salon perhekeskuksen ja palvelukartan esittely
  • Klo 17.45 Salon kaupungin Sointu-tiimin ja Pyydä apua -napin esittely
  • Klo 18.00 Keskustelua ja yhteistyön ideointia
  • Klo 18.20 Yhteenveto
  • Klo 18.30 Lopetus

Ilmoittautumiset viimeistään 17.3. osoitteessa www.lyyti.fi/reg/Yhdistysilta_Salossa_4626

Tilaisuuden järjestää Salon kaupungin perhekeskustyöryhmä yhteistyössä Perheet keskiöön -hankkeen kanssa. Hanke on järjestöjen perhekeskustoiminnan kehittämis- ja koordinaatiohanke, jota rahoittaa STEA ja koordinoi Lastensuojelun Keskusliitto.

Lisätietoja:
Enni Lindberg, Salon perhekeskustyöryhmä / MLL:n Varsinais-Suomen piiri, puh. 044 353 7611 tai enni.lindberg@mll.fi
Päivikki Franck, johtava sosiaalityöntekijä, Salon kaupungin kasvatus- ja perheneuvola, puh. 044 778 3502 tai paivikki.franck@salo.fi

Julkaistu: 18.2.2020 15:23

Takaisin

Ajankohtaista