EtusivuSalon kaupunki lausuu sote-uudistusta koskien sote-lautakunnassa 2.9.2020

Salon kaupunki lausuu sote-uudistusta koskien sote-lautakunnassa 2.9.2020

Lausuntoa on pyydetty kunnilta, kuntayhtymiltä ja eri toimijoilta 25.9.2020 mennessä. Sote-uudistusta johtavan ministeriryhmän jäsenet kiertävät elo-syyskuussa 22 alueella keskustelemassa tulevasta sote-uudistuksesta. Kierroksen tavoitteena on tarjota alueille mahdollisuus keskustella lakiluonnoksesta ennen lausuntoajan päättymistä. Kussakin tilaisuudessa paikalla olevat ministerit kertovat sote-uudistuksen tavoitteista ja lausuntokierroksella olevasta lakiluonnoksesta hallituksen esitykseksi.

Jo pidettyjen tilaisuuksien diaesitykset löytyvät tapahtumakalenterista kunkin tilaisuuden kohdalta: https://soteuudistus.fi/tapahtumat

Sote-ministerityöryhmään kuuluvat perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (puheenjohtaja), kuntaministeri Sirpa Paatero (vpj), tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko, valtiovarainministeri Matti Vanhanen, ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen, opetusministeri Li Andersson ja pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist.

Sote-maakuntakierros on tarkoitettu ensisijaisesti alueiden luottamushenkilöille ja sote-alan toimijoille. Medialla on mahdollisuus osallistua tilaisuuksiin. Tilaisuuksia on mahdollista seurata suorina verkkolähetyksinä.

Tarkemmat tiedot tilaisuuksista ja linkit verkkolähetyksiin löytyvät soteuudistus.fi -verkkosivujen tapahtumakalenterista: https://soteuudistus.fi/tapahtumat
Sosiaalisessa mediassa kiertuetta voi seurata tunnisteilla #sote #sotemaakuntakierros.

Julkaistu: 1.9.2020 10:16

Takaisin

Ajankohtaista