EtusivuAjankohtaistaMobiilimaksaminen mahdolliseksi - paperisten lounaslippujen määrää pyritään vähentämään

Mobiilimaksaminen mahdolliseksi - paperisten lounaslippujen määrää pyritään vähentämään

Salon kaupunki on ottanut käyttöönsä mobiilimaksamisen kolmessa kohteessa. 1.10.2018 alkaen älypuhelimeen ladattavalla Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksella kaupungintalon Kahvila-ravintola Kaneliomenan asiakkaat voivat maksaa ostoksensa mobiililaitteellaan. Hermannin koulun ja Salon lukion asiakkaat voivat käyttää sovellusta lounaansa maksamiseen. Lisäksi Hermannin koulussa oppilailla on mahdollisuus maksaa sovelluksella välipalaostoksensa.

Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen saa ladattua Android-laitteille Google Play Storesta ja iOS-laitteille Apple Storesta. Sovellus vaatii rekisteröitymisen sähköpostiosoitteella. Rekisteröitymisen jälkeen mobiilisovellukseen voi käydä lataamassa rahasaldoa tai tuotelippuja Salon kaupungin verkkokaupasta https://verkkokauppa.salo.fi. Verkkokauppa avautuu 1.10.2018 klo 9. Käyttöohje mobiilisovellukseen löytyy verkkokaupan välilehdeltä "Ohjeet".

Verkkokauppa toimii perinteisen verkkomaksamisen tavoin eli ostos maksetaan verkkopankkitunnuksilla tilauksen yhteydessä. Ostettu rahasaldo tai tuotelippu on heti käytettävissä.

Mobiilimaksamisen pilotointi kestää noin kolme kuukautta. Käytäntöä jatketaan, jos se osoittautuu hyväksi ja toimivaksi ratkaisuksi rahankäsittelyn ja paperisten lounaslippujen vähentämisessä.

Lisätiedot:
Salon kaupungin talouspalvelut
Minna Kaartinen, p. 02 778 2289
Marjo Hulvela, p. 02 778 2285

Julkaistu: 28.9.2018 08:34

Takaisin