EtusivuAjankohtaistaSalon kaupungin tilannetiedote ja uudet toimenpiteet koronavirukseen liittyen

Salon kaupungin tilannetiedote ja uudet toimenpiteet koronavirukseen liittyen

Terveyspalvelut

Naisten kohdunkaulasyövän seulonnat eli Papa-testit peruuntuvat kevään osalta. Näytteiden otto siirtyy syksyyn. Peruuntuneesta ajasta ilmoitetaan joko kirjeitse tai puhelimitse.

Terveyspalvelut muistuttaa myös, että koronavirukseen liittyvästä yleisestä terveystilanteesta sekä mahdollisista altistumisista tai tartunnoista tiedottaa ainoastaan terveysviranomainen.


Asiakasmaksut ja kaupungin laskutus

Salon kaupunki valmistelee asiakasmaksujen palautuksiin sekä kaupungin laskutukseen liittyviä linjauksia. Kaupunginhallitukselle ollaan valmistelemassa varhaiskasvatuksen maksuihin liittyvää linjausta. Myös kansalaisopiston, liikuntapalvelujen ja musiikkiopiston asiakasmaksujen hyvitystä tai palautusta sekä vuosikorttien voimassaoloaikojen pidentämistä koskeva ohjeistus on työn alla.


Liikuntapalvelut

Kaupungin ulkoliikuntapaikat on suljettu 25.3. alkaen koronavirustilanteen vuoksi. Tilanteeseen liittyvästä työnteon keskeyttämisestä johtuen liikuntapaikoilla ei ole työntekijöitä huolehtimassa TUKES:in edellyttämästä omavalvonnasta turvallisuuden osalta. Jos ulkoliikuntapaikkoja, kuten esimerkiksi kunto- tai frisbeegolfratoja käyttää, tulee noudattaa valtakunnallisesti annettuja ohjeita kokoontumisiin ja turvalliseen etäisyyteen liittyen.


Opetus kansalaisopistossa ja musiikkiopistossa

Kansalaisopistossa jatkuu aikuisten perusopetus etänä. Kansalaisopiston muu toiminta sekä musiikkiopiston toiminta on keskeytetty valtioneuvoston linjauksen mukaisesti.

Julkaistu: 25.3.2020 15:47

Takaisin