EtusivuAjankohtaistaSalon kaupungin tilannetiedote koronavirukseen liittyen

Salon kaupungin tilannetiedote koronavirukseen liittyen

Tarkennusta etäoppilaiden kouluruokailuun

Perusopetuksen oppilailla, jotka ovat etäopetuksessa, on ollut mahdollisuus ilmoittautua ensi viikolla noutamaan koululounasannos. Lounaiden jako käynnistetään ensi viikolla eilen (7.4.) kerrotun suunnitelman mukaisesti, ja ilmoittautumiset on toimitettu keskuskeittiölle.

Huoltajille on myös Wilman kautta tiedotettu, että kaupunki käynnistää ruokakassinoudon niille perusopetuksen etäopetuksessa oleville oppilaille, jotka eivät voi noutaa koululounasta. Ruokakassit jaetaan keskiviikkona 22.4. Huoltajan tulee hakea ruokakassi ja noutopaikka ilmoitetaan tarkemmin myöhemmin. Todennäköisesti ruokakassien nouto tullaan keskittämään muutamaan noutopaikkaan. Ruokakassi on tarkoitettu käytettäväksi 22.4. - 13.5.

Aikaväliä 20.4 - 13.5. koskeva ilmoittautumislinkki toimitetaan Wilman kautta huoltajille huomenna. Huoltaja valitsee lomakkeesta joko koululounaan noudon ajalle 20.4. - 13.5. tai ruokakassin ajalle 22.4. - 13.5.


Osa kaupungin toimipisteistä suljettuina 14.4. - 13.5.

Valtioneuvoston linjauksen mukaisesti kaikki tällä hetkellä suljettuina olevat kaupungin toimipisteet, kuten esimerkiksi kaupungintalo ja Halikon virastotalo, pysyvät edelleen suljettuina 13.5. asti.


Aluehallintovirasto jatkaa kokoontumiskieltoa 13.5. asti

Valtioneuvoston linjauksen mukaisesti Lounais-Suomen aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain nojalla toimialueensa kuntien alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 10 henkeä. Kielto on voimassa 13.5. asti ja on jatkoa aluehallintoviraston aikaisemmalle päätökselle.


Yrittäjän työttömyysturva

Yrittäjät voivat saada väliaikaisesti työmarkkinatukea koronan aiheuttaman äkillisen ja yllättävän kysynnän heikkenemisen vuoksi. Yrittäjien työmarkkinatukea voidaan maksaa ajalta 16.3. - 30.6.2020. Yrittäjän pitää ilmoittautua työnhakijaksi viimeistään 15.4.2020, mikäli haluaa saada etuutta jo 16.3. lukien. Lisätietoa Yrityssalon sivuilla.

Julkaistu: 8.4.2020 17:08

Takaisin