EtusivuAjankohtaistaYrityssalon Töihin Saloon -sivustolla etsitään työntekijöitä maatiloille

Yrityssalon Töihin Saloon -sivustolla etsitään työntekijöitä maatiloille

Yrityssalon tavoitteena on tukea kasvuvaiheessa olevia yrityksiä ja toimialoja, joilla on haasteita työvoiman saatavuuden kanssa. Töihin Saloon -rekrytointisivuston ensimmäinen osa on nyt avattu ja sivustolla kampanjoidaan kausityövoiman saamiseksi Saloon.

Alkuvuonna suunniteltiin mittavaa kampanjaa metallialan yritysten kanssa, mutta pandemian takia kampanja päätettiin siirtää myöhemmin toteutettavaksi. Kuitenkin Yrityssalossa jatkettiin rekrytointisivuston ja ajankohtaiseksi tuli kausityövoiman akuutti tarve.
Työnantajien kannattaa nyt hyödyntää kampanja ja laittaa omat avoimet paikat avoimeksi TE-toimiston sivuille.

Töihin Saloon -rekrytointisivuston ja kampanjoiden tarkoituksena on luoda edellytyksiä alueen yritysten toiminnalle ja kasvulle sekä pyrkiä parantamaan työvoiman saatavuutta ja piristämään elinkeinoelämää. Uusia kampanjoita suunnitellaan ja tehdään yhteistyössä eri toimialojen ja yritysten kanssa. Mitä useampi yritys lähtee mukaan yhteistyöhön, sitä näkyvämpi ja tehokkaampi siitä saadaan. Meneillään olevat kampanjat kannattaa hyödyntää aina - eikä rekrytointeja välttämättä tarvitse olla menossa juuri nyt. Kampanjan kokoavana paikkana toimii Yrityssalon Töihin Saloon -rekrytointisivusto.

Töihin Saloon rekrytointisivusto: https://toihinsaloon.fi/
Kausityövoimaksi Saloon video: https://youtu.be/30mDpGC8PR8 | Video: Kameramies Jarkko Korhonen
Lisätiedot:

Jyrki Moilanen | p. 044 778 7712 |
Kausityöntekijöiden tarpeeseen liittyvät kyselyt Hilkka Halla | p. 050 526 2081 |

Julkaistu: 12.5.2020 17:13

Takaisin