Asumisoikeusasunnot

Asumisoikeusasunto on vaihtoehto omistus- ja vuokra-asunnolle ilman tulorajoja ja neliörajoituksia. Asukas maksaa pysyvästä asumisoikeudesta 10 tai 15 % asunnon hinnasta asumisoikeusmaksua. Asumisesta asukas maksaa kuukausittain käyttövastiketta, joka määräytyy kohdekohtaisesti.

Asumisoikeusasunnon hakeminen

Asumisoikeusasunnon saamista varten tarvittava järjestysnumero haetaan kunnasta. Hakemuksia otetaan vastaan jatkuvasti. Asukkaat valitaan jonotusperiaatteella järjestysnumeron mukaan. Saadaksesi järjestysnumeron, sinun tulee täyttää asumisoikeuden järjestysnumerohakemus ja palauttaa se allekirjoitettuna joko:
- kaupungintalon infopiste, Tehdaskatu 2
- postitse: Salon kaupunki, Toimistosihteeri Kaija Kanervisto, PL 77, 24101 Salo
- sähköpostilla: .

Hakemuksen jätettyäsi sinulle ilmoitetaan muutaman päivän viiveellä saamasi järjestysnumero.

Asumisoikeuden järjestysnumerohakemus (.doc, sähköisesti täytettävä)

Asumisoikeuden järjestysnumerohakemus (.pdf, tulostettava)

TA-Asumisoikeus Oy:llä ja Asokodit Oy:llä on asumisoikeusasuntoja Salossa. Vapaana olevat asunnot löydät paikkakuntakohtaisesti yhtiöiden nettisivuilta, jotka löytyvät alla olevista yhteystiedoista. Järjestysnumeron saatuasi voit ottaa yhteyttä asumisoikeusasuntojen omistajiin ja täyttää erikseen asumisoikeushakemuksen, jolla kerrot, mistä kohteesta ja minkä kokoisesta asunnosta olet kiinnostunut. Asumisoikeushakemus löytyy omistajatahojen nettisivuilta. Hakemus palautetaan omistajataholle.

Asumisoikeusasuntoihin ei ole tulorajoja. Varallisuuden määrä tarkistetaan, kun olet saanut tarjouksen asunnosta. Varallisuutta ei huomioida 55 vuotta täyttäneillä.

Lisätietoja asumisoikeudesta saat ympäristöministeriön kotisivulta.

TA-Asumisoikeus Oy
Linnankatu 45, sisäpiha
20100 Turku
puh. 045 7734 3822

www.ta.fi

Asokodit Oy
Pirjo Hurskainen
Isännöitsijä, ITS, LKV
Varsinais-Suomen Kotoisa Oy
puh. 040 9680 716

www.asokodit.fi