Yritystontit

Salo tarjoaa runsaan valikoiman monipuolisia sijoittumispaikkoja yrityksille. Kaupungilla on vapaita yritystontteja niin keskustan tuntumassa kuin Turku-Helsinki E18-moottoritien läheisyydessä sekä perinteisten teollisuusalueiden yhteydessä.

Tonttien hinnat vaihtelevat sijainnin mukaan ja tontteja voi sekä ostaa että vuokrata. Vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta.Tontit varataan ensin määräajaksi. Kun rakennusvelvoite on täytetty, voi varaaja vuokrata tai ostaa tontin. Tonttien koko voidaan räätälöidä vastaamaan yrityksen tarpeita.

Alla olevassa kuvassa on esitetty keskeisten yritysalueet, joilla on tonttitarjontaa. Alueen nimestä pääsee tutustumaan alueeseen ja tontit-kohdasta näkee vapaina olevien tonttien ajantasaiset tiedot käyttötarkoitus ja hintatiedot mukaan lukien. Näiden lisäksi yksittäisiä yritystontteja on tarjolla myös Perttelin Hähkänässä ja Kiikalassa.

Tarkempia tietoa tonteista saa Salon kaupungin tonttipalveluista (yhteystiedot sivussa).

Salon yritysalueet ja yritystontit

Riikin yritysalueRiikin yritystontitMuurlan PorttiMuurlan Portin yritystontitAjopellon yritysalueAjopellon yritystontitPerniön yritysalueetPerniön yritystontitMetsäjaanun yritysalueMetsäjaanun yritystontit

Yritystontin varauslomake

Varauslomake palautetaan henkilökohtaisesti Salon kaupungin tonttipalveluihin. Tälllöin varaajan kanssa käydään läpi kaikki varattavaa tonttia ja sen ympäristöä koskevat seikat. Samalla varaaja saa veloituksetta mm. tarpeellisia karttoja ja ohjeita alustavaa suunnittelua varten. Varaajan tulee pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä ja yrityksen toimiessa varaajana, on varaajan osoitettava nimikirjoitusoikeutensa sekä edustamansa yrityksen ly-tunnus.